Bleka tänderna?!

Kollade på lite bilder nyss och insåg att efter år av rökning så har mina tänder blivit missfärgade!! Usch! Måste verkligen bleka dom! Vad kostar det tro? Antar att det är sjukt dyrt!



image111

Kommentarer
Postat av: mikaela

Priserna varierar väldigt mkt, det beror på om du ska göra det själv hemma eller om du ska gå till en tandläkare, och det blir ju självklart billigast hemma, men resultatet blir nog bättre och snabbare om du går till en tandläkare, men självklart mkt dyrare. Lycka till med tandsingarna ;D

2007-12-03 @ 15:35:29
URL: http://ingamikaela.blogg.se
Postat av: Marika

hej! jag har hört att dom som finns att köpa på t.ex H&M är apsolut inge bra!

mitt pips till dej är att försöka sluta röka, dricka kaffe osv för oavsett om du gör blekningen och samtidigt röker så lär det inte hända så mkt :S ..men du kan ju alltid testa!

2007-12-04 @ 15:30:30
Postat av: Carro

Hej Marika! Kul att du har hittat mig! Hur gjorde du det? Tack för tipset! Har varit HELT rökfri i 4 dagar nu och hoppas att jag kan fortsätta vara det. Hur är allt med dig?

2007-12-04 @ 16:14:42
URL: http://carooolines.blogg.se
Postat av: Marika

Hej hej! jo jag visste att du hade kontakt med Denize..båda era barn gick på samma mamma grupp förut lr vad det nu var! =\ och så nu helt plötsligt så såg jag att du hade komenterat i hennes blogg! och jag läser och älskar hennes blogg så det var så jag hittade dej :) hehe
Jo tack allt är bara bra med mig..adda min msn ist [email protected] kram

2007-12-05 @ 18:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0