Tack älsklingar!

Tack min älskade pojkvän och mina underbara vänner för att ni står ut med mitt humör just nu! Det går snart över :)

Älskar er!

Pratade med Olivers pappa precis. Om några veckor ska Dom ta med Oliver och åka skidor! Åh jag kan verkligen se honom framför mig i backen vinglandes på ett par skidor! Och snart ska jag och mamma åka på en dagskryssning med Tilda och Oliver också och i Juni bär det av mot grekland:) Längtar!!

Sömnproblem?

Kunde inte sova inatt:( låg vaken jätte länge och tänkte på allt. Och när jag tillslut somnade så vaknade jag hela tiden och hade svårt att somna om. När J gick imorse vid 6 så var jag pigg. Det har typ aldrig hänt förut. Nu sitter jag här och gäspar. Jag ,F och J ska ta friskvård idag och ta en promenad,då kanske man piggnar till.

Ikväll blir det iallafall att hitta på något. Det är ju faktiskt fredag och jag har ingen lust att sitta inne.



//Carro

Dagen:)

Ska snart gå från jobbet på ett läkarbesök och sen ska jag och två kompisar åka till Kista och shoppa lite. Blir nog inte så mycket shoppande för min del eftersom vi ska på bröllop snart och pengarna måste ju räcka hela månaden.
Är trött hela tiden...vill egentligen bara gå och sova:(

image203
Saknar dig älskling! <3


ÄLSKAR JUST NU!


Inte alls min musiksmak i vanliga fall men den här låten är underbar!

fastnar här så lätt.

Som vanligt fastnar jag framför bloggen fast jag egentligen måste göra annat. Det blir nog inte att hitta på något skoj idag för älsk måste jobba kväll:(

Jag måste verkligen sysselsätta mig med något hela tiden för att inte tänka på rökningen. Nu ska jag plocka lite och byta lakan. Det blir äggröra och korv till middag:) love it!

Oliver kommer säkert ringa snart också:):) saknar min lilla kille!


Den 17 mars går jag ner i tid på jobbet och kan hämta Oliver på dagis VARJE dag på min vecka! Ska bli så underbart...längtar!


Puss

Kommentera gärna!

Det är alltid kul att få kommentarer och jag blir mer inspererad att skriva då så lämna gärna en rad när ni ändå är här ;)


Puss

Idag och imorn.

Ikväll ska jag och älskling hitta på något. Kanske blir biljard eller bio...Vi får se.

Imorn ska jag gå tidigare från jobbet på läkarbesök och sen ska jag tvinga Joona att se "The notebook" med mig. F och J har förälskat sig i den filmen så då måste jag ju förstås också se den :) Någon som sett den?

image202


Förlossning.

                                                     Hello läsare!

Nu har jag varit rökfri i två dagar. Är väldigt röksugen men jag SKA INTE! istället sitter jag och trycker i mig choklad och massa annat godis.



Nu tänkte jag berätta min förlossnings-historia! Har säkert glömt en del eftersom det är snart 4 år sen.

Jag var alltså 16 år när jag blev gravid. Jag levde inte heller med pappan. Jag fyllde 17 i Januari och Oliver var beräknad 29 April och det var då värkarna startade. Jag gick runt med oregelbundna värkar hela dagen och det gjorde ondare och ondare.
Jag hade svårt att sova den natten och den 30 April hade värkarna blivit ännu starkare. Mamma var min ängel dom här dagarna. Hon läste för mig för att jag skulle tänka på annat och jag behövde hela tiden duscha varmt för att lindra smärtan. På kvällen kom värkarna allt mer regelbundet och tillslut gick vattnet. Det var då som jag verkligen fattade att JAG SKA FÖDA BARN och jag började skaka av skräck. Jag grät och var helt hysterisk. Vi ringde till förlossningen och när dom hörde hur rädd jag var så fick jag komma in.
Jag och mamma tog taxi in och jag har aldrig varit med om en så jobbig bilresa. Väl framme så fick vi direkt komma in i ett rum och en sköterska undersökte mig och jag hade öppnats 4 cm. Hon frågade om jag ville ha lustgas men jag vägrade! Jag ville ha epudural direkt! Jag minns inte hur lång tid det tog innan läkaren kom men det kändes som flera timmar. Jag hade så ont och jag tänkte hela tiden: Om några timmar är det här över! Det hjälpte lite grann iallafall. Efter ett tag kom läkaren och jag fick min epudural. Det gjorde satans ont att sätta in den men värkarna blev iallafall lite lindrigare. Sköterskorna sa att jag hade väldigt kraftiga värkar och därför så hade jag väldigt ont ändå. Kl 8 morgonen efter var jag helt slut av smärtan och då började krystvärkarna komma. Jag hade då öppnats 9.5 cm och sköterskan sa till mig att jag INTE fick krysta än. Det var väldigt svårt att låta bli och tillslut började jag ändå. Jag krystade i ca 2.5 timme när sköterskan äntligen vräker ur sig: Du ser trött ut,vill du ha hjälp med sugklocka? Ja tack! Dom fick ut hans huvud efter mycket smärta och det var då det blev kritiskt. Han fastnade med axlarna och kom inte ut! Jag såg paniken i hennes ögon och slängde sig på en larmknapp. Det forsade in läkare och sköterskor och dom var precis överallt. En låg på min mage,en tog fram en "sax" och så hörde jag bara "nu klipper jag"! Jag kände knappt att dom klippte upp mig för jag var så bedövad av smärtan. Oliver kom ut och han var helt blå! Mamma grät och jag grät. Vi båda trodde att han skulle dö. Efter det skulle dom sy mig. Jag fick sömnmedel eftersom jag inte hade sovit på många timmar. När jag vaknade kunde jag inte röra benen av bedövningen och det kändes lite skumt. Min älskade bebis låg och sov pch jag kunde inte vara lyckligare över att det var klart. Jag har mått jätte dåligt över förlossningen och har efter det blivit väldigt förlossningsrädd. Nästa gång gör jag kejsarsnitt eftersom jag fortfarande inte kan tänka mig att föda normalt igen.

Oliver kom den 1 maj kl 11.13. Han vägde 4.5 kilo och var 54 lång.

 


Nu MÅSTE jag sluta!

Nu blir det inga fler cigaretter! Jag vet att jag har sagt det förut men nu måste jag verkligen sluta. Sagt och gjort!

Veckan flyter på. Igår var jag med J och F i stallet. Åkte förbi eko och handlade en ny leksaksmatta och nya tallrikar också.
Idag ska jag hem direkt efter jobbet och försöka lägga mig tidigt.
Nyss fick jag värsta lyckoruset. Allting kändes så himla bra. Det går verkligen upp o ner. Ibland vill jag bara lägga mig under täcket o gråta och nästa sekund mår jag skitbra...Skumt! Har känt så i några dagar nu.

På torsdag ska jag och Marie till Kista och kolla lite kläder. Ska på bröllop om två veckor och måste handla lite småsaker till det också. Pratade med Oliver i telefon både igårkväll och imorse. Saknar honom så himla mycket och känner för att bara åka och hämta honom nu med detsamma! Tiden går så fort och jag missar så mycket tid med honom! Jag veta att jag tjatar om det här men måste verkligen få skriva som jag känner.


Nu är lunchen slut och det är dax att börja jobba igen.

//carro

Bilder från helgen.

Nu har kameran kommit hem och här kommer lite bilder från våran helg:

image195
image196
image197
image198
image199
Mormor,Oliver och Tilda. På väg till teatern.
image200
Vinkar till andra barn.



Sov gott alla :)

//Carro

SÖNDAG

Söndagen är alltid ångestfylld. Man vet att man ska gå upp tidigt imorn och det är ingenting man dierkt ser fram emot. Har iofs gått upp väldigt tidigt hela helgen eftersom barnen inte sover speciellt länge. Det har varit en väldigt händelserik helg iallafall. Har änligen fått mina uggs! Lite sent kanske men dom är så snygga och sköna. Hade flera par för några år sen och velat haft dom sedan dess.

 
(Blev inte så bra bild.)


Igår var jag,mamma och barnen på leksaksmuseet och en barnteater.(Bilder kommer senare)
Det var jätte mysigt och barnen uppskattade det verkligen.

Idag har jag och Oliver shoppat lite i farsta med Marie. Oliver fick en ny jacka och mössa och så åt vi lunch där. På eftermiddagen fikade vi hemma hos oss med en tjejkompis som bor i grekland men var på snabb-besök i sverige!
Oliver ligger och kollar på Alfons nu och jag ska plocka undan lite.

Hörs imorn.

Puss och kram

//Carro

FREDAG KVÄLL!

                                    God kväll underbara läsare!

Äntligen fredag!

Efer jobbet var jag o J o storhandlade eftersom han fick lön idag. Vi handlade dammsugare(Jag råkade ha sönder våran förra), ny vattenkokare och massor av mat. Barnen fick också varsin ryggsäck som dom genast fyllde med massa grejer när vi o hem. Vi åt middag och sedan la vi barnen...(Och Joona som somnade så sött med dom). Jag fick ett städryck och har nu städat hela lägenheten förutom barnens rum och vardagsrummet. Jag är helt uppe i varv men kommer väl somna så fort jag lägger huvudet på kudden.

Imorgon blir det barnteater på söder med mamma och barnen,ska bli mysigt.


Kanske inte blev ett så intressant inlägg men kände för att skriva lite :)

God natt

//Carro

Så Skön!


TORSDAG KVÄLL

                                                                   Godkväll!

Just nu är jag väldigt trött! Eller ja det är inte bara ikväll, har varit trött senaste dagarna och inte haft lust med någonting. Igår fick jag en migränattack på jobbet. Tog en migräntablett och då kändes det som att hela ansiktet domnade bort plus att jag hade synrubbningar i en halvtimme istället. Man ska ju helst gå och lägga sig när man har migrän men kändes inte som att jag ville lägga mig och sova på jobbet så jag fick stå ut. Blev otroligt seg efter det här och kände mig konstig hela kvällen. Pappa blev iallafall utskriven igår så jag och Oliver körde hem honom efter jobbet.



Idag hämtade jag Oliver vid fyra och då gick vi till parken med Marie och Melissa. Synd att det är så stor åldersskillnad på dom. Men O var så söt när han skulle göra fart på henne och visa henne massa olika saker. Efter det åkte vi till mamma och åt en jätte god middag,och sen åkte vi och kollade på hennes blivande lägnhet. Riktigt fin var den.

Nu ligger Oliver o sussar och jag ska väl göra samma sak antar jag.

Lite bilder från idag kan jag bjuda på iallafall. (Dålig kvalité,tyvärr)

image190
image191
image192
image193


Godnatt

// Carro

Lite bilder

Jag har Inte hunnit skriva på ett tag. Har haft fullt upp med kalas,hämta på sjukhus osv. Skriver ett inlägg ikväll men hinner lägga in lite bilder snabbt nu.

image184
Min älskade guddotter! Fyllde 2 år förra veckan.

image185
Jätte god tårta som hennes mamma hade bakat.

image186
Blåser ut ljus.


image187
Mitt hjärta sover.

image188
Busar=)

image189
Stora killen<3

Ha en bra dag allihop.....

//Carro

Skönt väder

Det var inte så lätt att städa. Precis när jag hade börjat så kom jag på att dammsugaren var trasig...Typiskt!!
Plockade undan lite grann och hängde upp tvätten. Nu ska jag ta en promenad o handla frukost.

Ha en bra dag!


Lördag morgon.

Gud va skönt det var att sova ut idag!

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Js brorsa och hans tjej. Vi skulle kolla på film men jag somnade innan filmen ens var nerladdat,hehe.

Idag ska jag städa och sen iväg på middag.


Här är skorna jag köpte till Oliver i torsdags:

image183
Tuffa va? Kostade bara 98kr  på H&M.

Nu ska jag ta tag i städningen!



Jag vill vara en "heltidsmamma"!!

Snart blir jag sjuk av det här! Jag klarar inte att bara ha Oliver varanan vecka! Jag vet att jag tjatar om det här och när jag klagar så säger folk bara: "Njut av din lediga tid"! Men jag vill inte! Jag vill inte vara en "halvtidsmamma"!
Vissa tänker väl att jag ska skatta mig lycklig av all fritid men ni som har barn förstår nog hur jobbigt det är att vara ifrån sitt barn! Jag missar halva tiden med honom. Jag funderar iallafall på att gå ner i tid varanan vecka så jag kan börja hämta honom på dagis.Och nu när J har fått jobb så har jag ju faktiskt råd med det.

image182

Bra bloggar?

Kan någon tipsa mig om bra bloggar??


Känns inte riktigt säkert på det viset!

                                                                           Hej

Är det någon mer än jag som känner vårkänslor?! Solen skiner och då blir man verkligen på super humör!

Igår var jag, min bror och Joona o hälsade på pappa som ligger på sjukhus(han var med om en bilolycka för ett antal år sedan) och jag berättade att jag ska till Finland på bröllop och att Fannie och Jossan ska ta hand om Oliver hemma hos oss, eftersom jag hade räknat fel på veckorna och upptäckte att Oliver är hos mig just dom dagarna som vi är borta.

Nehe jag vill ta hand om honom då också
säger pappa då. Men pappa du har ett ben som du knappt kan gå på+att  du äter väldigt starka mediciner och man vet aldrig när du behöver åka in med ambulansen. Jag sa ju verkligen inte det är för att vara elak på nåt vis men jag måste ju tänka på Olivers bästa. Min pappa är en underbar morfar och hämtar Oliver jätte ofta på dagis men då har han inte infektion i benet som nu. När Oliver är med F&J så vet jag att dom hittar på grejer med honom och han älskar dom verkligen så mycket!

Jag tror att pappa tog lite illa upp för att han inte fick ha honom så mycket som han ville men som sagt så måste jag tänka på vad som är bäst för Oliver. Jag lovade att han skulle få ha honom över en dag iallafall.

Köpte grymt snygga skor till Oliver idag! Bild kommer ikväll.

Ha en bra dag allihopa!

Love!

Alla hjärtans dag!

Idag ska jag hem till min älskade guddotter som fyller 2 år idag. Grattis Melissa!

Sen blir det mys med min älskning. Eftersom vi har brist på pengar så blir det middag och mys hemma ikväll.

Hoppas alla får en riktigt trevlig dag. Fint väder är det också :)



                                             image181

Lagt upp en bild

Nu har jag laddat upp en profilbild. Det blev en gammal bild på mig och Oliver men ska försöka ta en ny snart.
Det får duga så länge!

RSS 2.0