Tidig morgon!

                                                 God morgon!


Gick upp halv 6 idag för att skjtsa J till jobbet. Var jätte trött fast jag la mig tidigt igår. Nu har jag duschat och piggnat till lite.

Jag har bestämt mig för att börja plugga! Idag ska jag ringa en studievägledare som ska hjälpa mig att söka in på komvux. Vet inte alls hur sånt där gå till. Jag börjar med att plugga upp gymnasie-ämnena och sen tänker jag utblida mig till socionom. Det ska bli riktigt kul! Dock måste jag tyvärr plugga på distans och jobba samtidigt. Men får gå på lite kvällskurser istället.


Nu måste jag göra mig iordning!

Hoppas alla får en bra dag. Puss

ONSDAG KVÄLL

                                         Hej kära läsare!

I tisdags på morgonen blev Olver magsjuk. Han lyckas alltid bli sjuk när han är hos sin pappa. Hatar att inte ha honom hos mig när han mår dålig men jag pratade med honom i telefon och han sa att han mådde bra fast han hade spytt.  Min lilla poljke börjar bli så stor!

I veckan har jag mest jobbat och tagit det lungt hemma.
Nu har vi ätit middag och kollat på Martina Haags film "underbar och älskad av alla". Den var riktigt bra faktiskt.
Både jag och J känner oss lite hängiga så det blir nog att lägga sig tidigt idag. Hoppas vi inte blir sjuka.



I helgen har jag inget speciellt planerat. Fannie bjöd över mig på tjejkväll på lördag men har inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte. Vill ha en "spontan-helg" och bara ta dagen som den kommer. Men vi får se...låter väldigt lockande att sitta o dricka lite och snacka skit med tjejerna.

Nu väntar älskling och sängen!

Sov gott!  Puss





Lyckad pokerkväll!

                              God kväll!

Igår hade vi middag/pokerkväll hemma hos Fannie. Kvällen började lite kaotisk men slutade riktigt bra. Jag åkte hem ganska tidigt med tanke på att jag skulle upp tidigt idag med barnen. Drack tre öl och kände inte av något i morse mer än att jag var lite tröttare än vanligt. När det gällde pokern så var jag från början helt inställd på att jag skulle vinna hela skiten men efter någon timme så tröttnade jag och delade ut mina marker till dom andra, haha! Vilket tålamod va? Vi var iallafall seriösa med solglasögon och allt,hehe.

Tack för en trevlig kväll allihopa!

image176
image177
image178





Idag har jag, Tilda och Oliver varit o shoppat lite med Marie i Länna.

image179
Barnen somnade på vägen hem.




Joona har åkt iväg för att kolla på en bil med en polare så jag blir ensam ikväll. Barnen sussar sött och jag kanske ska kolla på film och försöka somna tidigt.


Ha en trevlig kväll! Godnatt.

Älskar dig baby!

image175
Tills döden skiljer oss åt <3

Ibland flyter allt verkligen på!

                                               God kväll!

Blev bjuden på middag av mamma idag. Hon har precis lagt Oliver och jag funderar starkt på att gå och lägga mig jag också. Imorn ska jag upp 5.30 för att åka o träna på jobbet. Kommer bli sjukt jobbigt men måste ju vara fit for fight nu till sommaren. Ska försöka lägga av med allt onyttigt men det är lättare sagt än gjort. Skjuter upp det hela tiden och tänker: "På måndag börjar jag äta nyttigt". Nån som känner igen sig?!


Idag när jag fick hem min lönespec blev jag väldigt glatt överraskad, jag fick flera tusen mer än vad jag hade räknat med och det behövs verkligen just nu.

Nu ska jag ringa min älskade, borsta tänderna och gå o lägga mig.

Godnatt!!

Puss

En helt vanlig dag på jobbet!

image172

image173

image174

Love u tjejer!


Lite bilder från filmkvällen igår.


Min nylkippta son och min guddotter.

Fannie och Jossan lagar mat.                      
Jossan låtsas att hon hjälper till,haha!                         
                                                                                                                               

John-John lägger Oliver.                                  
Jag och Fannie har kul med kameran.
Mys i soffan.

Oliver gick runt i Mattes skor.

Oliver, Matte och John-John leker.

Kvällens klassfoto....Lyckad filmkväll!

Snälla klipp inte mitt barn,tack!

                                             God kväll!

Kom hem för någon timme sen. Har borstat tänder och nattat Oliver så nu ligger han i min säng och lyssnar på nalle puh. Blev lite sent idag eftersom vi har varit och fikat hos Marie och min älskade guddotter.

Allt gick bra med hämtning och Oliver blev jätte glad när han såg mig. Han vinkade till sin pappa från bilen och jag bad honom ta av sig mössan eftersom det var varmt. Jag fick en chock! Hans hår var borta! Jag ringde upp hans pappa och frågade vad fan han hade gjort med mitt barn?!
Hans trimmer hade tydligen hakat upp sig och klippt väldigt mycket! Tur att hans hår växer väldigt snabbt.

Nu går det inte att ladda upp bilder och jag har inget tålamod till att fixa med det heller . Så bilder kommer imorn.

Puss

Söndag



Tyvärr har jag ingen "före-bild". Men så här ser det ut på väggarna i vardagsrummet nu. Förut var det en vit tapet med massor av fula hål. Tycker det är riktigt fint såhär.


Snart ska jag åka och hämta O hos sin pappa. Han ville komma hem idag och jag är mer än glad för det! Har saknat honom jätte mycket och har nästan abstinens nu. Efter det ska vi hem till en tjejkompis och hennes dotter.
Helgen har varit jätte lugn. Har myst med J och knappt gått utanför dörren.
Idag när jag hade handlat frukost och skulle parkera på gatan så körde jag in i trottoarkanten och fick punka på däcket,suck! Såna där bil-oturs-grejer förföljer mig! Kanske ska hålla mig till tunnelbanan iallafall.

Nej nu ska jag klä på mig och hämta trollet.

Puss

Yes!



Nu har jag äntligen lyckats ladda upp en bild på våran dator! Det enda som krävdes var lite tålamod ;)

Gå vidare snälla du!

                                       Godmorgon kära läsare!

Äntligen lördag och ledighet! Blir bara så irriterad när man vaknar av att "hon" ringer och ber om skjuts. Snälla du kan du gå vidare! Finns det verkligen ingen annan du kan ringa denna lördagsmorgon?! Svårt att förklara allt här i bloggen men behövde skriva av mig lite.

Igår var Jossan här o kollade på film med oss. Vi såg "Freedom writers" och jag kunde inte hålla tårarna borta. Rekomenderar den starkt.

Oliver har börjat ringa varje kväll för att säga godnatt, vilket känns så himla bra. Även när hans pappas tjej har honom (hans pappa jobbar mycket kväll) så ringer han för att berätta vad som hänt under dagen och säger alltid flera gånger: "jag älskar dig mamma".     Längtar till på måndag när han kommer hem!
Förra veckan frågade han när han skulle få en lillebror,haha. Kan han läsa mina tankar?!
Är verkligen sugen på att skaffa ett syskon till honom, men det är mycket man behöver tänka igenom.

Nu ska jag gå och göra lite frukost.

Take care!

Puss

Lite bilder.

image155
Söta Jossan

image156
Oliver och Tilda<3

image158
Sötisar!
image159
Jag och älskling<3

Läsare?!

Jag känner mig väldigt smickrad. Skriver inte spec ofta längre men ändå verkar folk kika in dagligen. Det gör mig väldigt glad :)

Nu är pengarna slut och jag har precis rensat tomflask-skåpet. Fick ihop ca 40 kr och det kommer man inte så långt med. Skrev ett mess till min bror och frågade lite snällt om jag kunde låna en hundring av honom.
Svaret blev:  Du har ju redan lånat 1000 kr, jag kommer ju aldrig få tillbaka! Men efter en stund skickade han igen: Okej jag kommer över med en hundring sen,du har varit så duktig den här månaden.
Undra om han syftade på att jag lyckades hålla i pengarna ända tills idag. Jag vill bli rik! Jag orkar inte ha det så här längre! Som tur är har J fått jobb så det betyder att from nästa månad så kommer ekonomin vara bättre.

Nu ska jag kolla på vänner.

Puss!

21 år!

Idag fyller jag 21 år =)

image154



Jag har blivit smittad!

Bland mina vänner på jobbet pratas det nu väldigt mycket om träning och kost. Dom lever på soppa och tränar ca 3 gånger i veckan. Varje ny blogg jag öppnar så står det om olika dieter och träningsställen. Och istället för att bli tokig och trött på allt tjat om GI-metoden hit o dit så har jag istället blivit smittad! Jag känner mig redo att börja smälta in i mängden. Så...På måndag börjar mitt nya liv utan chips,godis,läsk och allt annat som jag älskar. Jag tänker dock ha en dag i veckan då jag får äta precis vad jag vill. Funderar på att gå med på den där Gi-sidan där man skriver i vad man äter osv. Fannie är med där och det verkar faktiskt rätt kul.


Igång nu igen.

Dåså..Då var man här igen då! Väldigt länge sen nu faktiskt. Har mest kikat runt bland andras bloggar(nyfiken som man är,hehe) och hittat nya favorit-bloggar.

Mycket har hänt sen sist jag skrev. Min lägenhet blev klar med tapetseringen idag och jag är jätte nöjd. Det blev lite latte-insprerat med en fondvägg som var lite mörkare. I barnens rum så blev det vitt med lite mönster. Vitt känns väldigt tråkigt men eftersom vi inte hade tänkt bo där mer än ett par år till så kändes det bättre att ta en ganska diskret färg och sen sätta upp massa fina tavlor. Det blir nog bra. Bilder kommer sen. Nu är jag hemma hos mamma. Tänkte äta middag här och sen åka hem o börja flytta tillbaka möblerna eftersom allt står i mitten av rummen nu. Oliver har fullt upp med att titta på Pinocchio och blir bara arg när jag stör honom i hopp om att få en kram eller en puss.
Söta unge!


RSS 2.0