Många besökare!

Idag när jag kollade mina besökare blev jag jätte glad! Jag har fått väldigt många besökare på sista tiden fast jag skriver så tråkiga inlägg (tycker jag). Så nu är jag glad! Kommentera gärna...Som sagt!

Puss o kram

Lite uppdatering!

                                                   Torsdag kväll!

Jaha då var det kväll igen då! Idag var jag hemma med sonen som är/var magsjuk. Ärligt så vet jag inte om han ens va magsjuk eftersom han bara spydde en gång...kanske bara hade ätit nåt dåligt.
 Eftersom han va så pigg idag så gick vi på bio och såg "Surf´s up" och sen mötte vi upp Jossan och åkte till stallet. Oliver var lite rädd för hästarna men annars gick det bra. Hon är så go Jossans häst! ångrar att jag slutade rida. Har typ glömt allt nu!
Efer stallet åt vi på macdonalds och sen åkte vi hem o kollade film. Imorn ska Olli ha dagisfoto och jag ska tillbaka till jobbet. Det är typ kaos där nu för att det är så många borta.

Börjar bli lite orolig för min vän Chloe! Har inte hört nåt från henne på ett par veckor! Hoppas iallafall att hon har det super och festar järnet i Barcelona! Saknar min Klådi!


Känner att min blogg är väldigt tråkig just nu eftersom jag inte kan ladda upp bilder eller nånting!!


Men men.... That´s just life!

Sov gott.

Puss o kram

Kommentera gärna!!!!

Det är alltid kul med kommentarer så....Ja tack!


God natt

Bitter!

Jaha då börjar klockan närma sig läggdax men ja är hur pigg som helst! Joona är o köper bil i västerås och pluttisen sover lungt i sitt rum. Heroes var helt ok idag men inte det bästa avsnittet. Tycker däremot att ylar är läskig och kommer drömma mardrömmar om honom, haha!

Så nu ang min rubrik....Jag äter HELA TIDEN! Ersätter ciggen med godis och annat o det är inte alls bra.Har redan gått upp minst 3 kilo sen jag slutade och det värsta är att nu har jag blivit beroende av godis (socker) istället! Det hjälper ju inte min ekonomi speciellt mycket att jag slutat röka...Jag köper ju godis för pengarna istället!
Nej! Från och med imorn ska jag vara nyttig! Och så ska jag börja motionera...Så de så!

Nu ska jag hoppa i säng!

Puss o kram

Dumma dator!

Dumma, dumma dator! Jag försöker ladda ner en bild på min älskling och hans dotter men det går ju inte! Det händer ingenting! Sånt här har jag inte tålamod till!!! Jaaa den är jättefin o så men måste ju fan kunna ladda upp bilder!

Hoppas Oliver blir frisk till på fredag för då ska dom ta foto på dagis.
Det är jätte lite folk på jobbet så nu får mina kollegor jobba arslet av sig! Stackarna! Ska skänka dom en tanke imorn när jag sitter hemma med min sjukling.
Måste hämta ut fler "slutarökatabletter". Mina är slut och jag klarar inte att sluta utan dom. När jag åt dom så fanns inte suget där lika starkt. Det gör det nu och jag håller på att bli tokig! Jossan är ledig från jobbet nu också. Det känns tomt utan henne. Tur att brorsan o Fannie är där iallafall.

Nu ska jag gå ut o ta EN cigg. Jag kan inte alltid vara stark! Dumma mig!

Magsjuk son!

                                                   ONSDAG KVÄLL!

Dagis ringde vid halv 3 idag. Oliver hade ont i magen och var hängig. Jag åkte o hämtade honom på en gång men det verkade inte vara någon större fara. Han sa lite då o då att han hade ont i magen men annars va han ganska pigg. Helt plötsligt börjar han spy ner hela soffan och jag får panik o börjar springa runt efter nåt han kan spy i, jag får tag i papperskorgen och sitter o klappar på honom medans han spyr som en tok, älsklingen! Tycker så synd om min lilla pojke! Jag fick i honom lite proviva efter det och nu har han somnat. Så imorn blir det att vara hemma från jobbet o pyssla om min plutt. Hoppas att det går över fort. Snart börjar heroes så jag får väl sysselsätta mig med det.


God natt


Internet hemma!

                                          God kväll!

Nu har vi äntligen kommit hem efter en lång eftermiddag! först var vi i globen o köpte vinterskor till Olli. Som vanligt när jag ska köpa "bara skor" så kommer vi alltid hem med lite extra grejer. Idag blev det en tröja till mig och en skit tuff spindelmannen tröja som Oliver ville ha. Mamma hade 30% rabatt på Kaphall så hon lovade att köpa overallen imorgon.

Sonen somnade i blen så jag sitter här framför min nya fina dator och äter choklad-mousse. Kommer bli fet av att sluta röka! Jag äter hela tiden.

Nu ska jag kolla på slutet av desperate och vänta på att min älskling kommer hem.

God natt!


Duktig mamma!

Idag var jag en duktig mamma! Jag gjorde matsäck till sonen bestående av fiberbröd med ost och skinka,en apelsin,ett litet paket russin och en Festis med 30% mindre socker, det kanske skulle varit nyttigare med mjölk men alla andra barn får ju Festis!

Det blir jag och Olli som åker till globen idag. Joona är tråkig och vill sitta o tönta sig med nya datorn! (jag är inte alls avundsjuk). Hur som helst så tänkte jag laga nån god middag ikväll. Åt ju makaroner o köttbullar igår så jag tänker anstränga mig lite mer idag.

Nu ska jag stänga butiken och gå ner o störa Fannie...Tror att hon saknar mig!

Hajdå

Läääängtar!!!!

Nu har mammas kompis L bestämt sig för att ta med sin yngsta dotter o åka med oss till Korfu i sommar. Det var hennes son som avled för ett par månader sen i en olycka och jag har bara träffat henne på begravningen sen dess. Men tycker det är jättebra att dom följer med så dom får komma bort lite, tänka på annat och bara koppla av i solen. Jag längtar!! Ska bli så skönt!


image106

Så sorglig!

                 Jag ryser när jag ser den här bilden!



image105


Dog i lägenheten.

Min arbetskompis var i stort behov av en lägenhet eftersom hon skulle separera. Jag väljer noga vem jag lämnar min hyresvärds nummer till eftersom jag inte vill utnyttja situationen för mycket. Jag ger numret till dom som jag verkligen vet behöver det, Och min hyresvärd brukar vara väldigt snabb att fixa fram lägenheter. Som jag har skrivit i tidigare inlägg så tog det bara en dag innan jag fick ett förstahandskontrakt på en tvåa mellan kärrtorp  och hammarbyhöjden. Hur som helst...Hon får gå på möte med honom och blir erbjuden en lägenhet. MEN! Han berättar att det har dött en människa där nyligen och då ångrade hon sig. Hon tror att den människan ska komma o spöka för henne, Haha!

Skulle ni flytta till en lägenhet där ni vet att en människa dött?

Jag skulle nog göra det om jag var i så stort behov av en lägenhet som hon verkade vara. Och känns det inte bekvämt så kan man ju ta den och snabbt byta lägenhet...Utan att berätta om döingen! Haha

Ny dator!

                                                             Hej lilla blogg och läsare!

Igår var jag, Olli och Joona o köpte en ny dator. Jag vet att jag inte skulle ta något mer på avbetalning men vafan...Behövde ju faktiskt en bra dator nu när vi har fått internet o allt! Den va riktigt snygg faktiskt. Joona var lite sugen på en som hade fingeravtrycksläsare istället för lösenord men den va dyrare så det blev ingen sån.

 Det blev en sån här!



Det va så kul att få hem plutten igår. Men jag förstår inte varför han är värsta änglaungen när han är hos mamma och så fort jag kommer så blir han gnällig,känslig och mammig. Som mamma får jag ju direkt för mig att det är för att han inte vill vara hos mig men tror att det egentligen handlar om uppmärksamhet. Han har ju varit ifrån mig en vecka och vill ha all min uppmärksamhet. Och det förtjänar han ju också. Får så dåligt samvete att jag är ifrån honom så mycket =( skulle vilja gå ner i tid på jobbet men det betyder mindre pengar = alla räkningar blir inte betalda.*Suck*!! Allt var mycket lättare när man bodde hemma!
Men men...Jag ska inte klaga! Har faktiskt ett fint hem,bästa pojkvännen & vännerna och världens finaste son! Man ska titta på det man har för då glömmer man vad man saknar!
Chloe (Min kompis och Olivers gudmor) (som är i barcelona för tillfället) har börjat läsa min blogg och tycker inte att jag skriver något om henne...Men visst gör jag det? Kolla vidare gumman! Jag har skrivit om dig ;)

Nu sitter jag i butiken igen. Inte mycket kunder alls men det är ganska skönt för då får jag tid att blogga lite,hehe!
Idag ska vi åka upp till globen och handla vinterskor och jacka till Oliver. Funderar på att inte köpa overall till honom det här året. Han kan ha varma täckbyxor och en tjock jacka. Jag tycker det är samidigare för om man är ute och går in nånstans så kan man ta av jackan bara istället för att krångla av hela overallen. Men vi får se! Kanske hittar nån fin overall ändå! Stavas overall så? Haha!

Nu ska jag plocka lite här...

Hajdå


SAKNAR!!!!!

image103


True love!

DU får mig att skratta när jag gråter,
DU får mig att le när jag är ledsen,
DU får mig att må bra när jag mår dåligt,
DU får mig att våga när jag är rädd,
DU får mig att älska!

Jag saknar dig varje sekund jag är ifrån dig och min kärlek till dig går inte att beskrivas i ord!


Jag lämnar dig aldrig Joona!

image101


Helgen som var!

                                               MÅNDAG!

Då var det måndag igen då! Skas försöka sammanfatta helgen eftersom jag inte har uppdaterat nånting..

FREDAG: Julbord med jobbet. Riktigt gott och roligt att se en annan sida av sina arbetskamrater....Deras fulla sidor alltså ; )   Efter god julmat och några öl så drog vi tjejer vidare till Riddarkällaren där dom hade 90-tals tema!! Det var riktigt kul med gammal musik och massor med folk....Nästan för mycket för när vi hade dansat 3 låtar så var man helt dränkt av öl.
Joona kom och hämtade mig runt 2 och sen åkte vi hem till hans mamma o sov. Jag är glad att jag gick så pass tidigt för då slapp jag bli seg och jag fick ett riktigt bra minne från kvällen.

LÖRDAG: Jag och Marie var på Ikea...Vi två KAN INTE gå där tillsammans! Vi handlar ALLTID för mycket grejer och Marie får alltid skäll av sin pojkvän eftersom hon aldrig använder det hon handlar,Haha! Sen åkte vi till ASKO och fick ihop en hel del julklappar.  Om det är nånting jag älskar så är det när man kommer hem med 15 kassar från IKEA och får fixa hemma. Jag låter kanske som värsta tråkmånsen men jag älskar det verkligen! Och nu börjar det bli riktigt mysigt hemma. Vid nio kom Joona och hans kompis och va hungriga så jag lagade hamburgare och sen började det snöa så då va det bara sätta sig i bilens baksäte och se glad ut. Som sagt...Dom blir som barn i bilen så fort snön kommer.

SÖNDAG: Vi kom hem halv 6 på morgonen och stupade i säng. Vaknade halv 3 och åkte iväg o handlade. Sen kom Joni, Loisan och Olle över så vi beställde pizzá och kollade Parlamentet. Färgade håret gjorde vi också. Vid 10 åkte dom hem och jag och Joona åkte o solade.

Har fått en ny favorit i Parlamentet.. Magnus Betnér! Han är så rolig och kan verkligen se allvarlig ut fast alla garvar!

      

Det va min helg!


Idag kommer min bebis hem från sin pappa!!!! Jippie! Saknar min älskade son! Han ska nog få följa med till jobbet nånting i veckan så jag får lite tid med honom.
                                                                                             




Julbord ikväll!!!

                                    Ikväll blir det party!!!



image96

Ikväll har vi julbord med jobbet. Ska bli jättekul att komma ut lite. Älskling hämtar mig från krogen sen så jag kommer hem ordentligt....Tack baby!

Läste precis i gårdagens AB att CHAMPIX (mina sluta röka tabletter) kan ge självmordstankar och deprissioner...Kul! Jag har fått rejäla humörsvägningar och kan få ett utbrott om affären som jag ska till är stängd (hände i förrgår) men tack och lov inga självmordstankar...

Igår va jag och älskling o storhandlade. Jag ÄLSKAR att storhandla och kan gå runt i flera timmar! Joona däremot tycker inte att det är lika kul...vi springer runt på varsitt håll och plockar i grejer i vagnen och helt plötsligt är den full. Kan ju säga att både frysen, kylen och skåpen är fullproppade nu. Jag drog med honom in på rusta (mot hans vilja) och sprang runt där i nån timme också. Vi kom hem ganska sent och därför somnade jag inte förens kl 1.
Vaknade 7.10 imorse och fick panik. Börjar 8 och hade inte hunnit packa ner saker för kvällen. Det blev att dra upp Joona för att få skjuts och sen sminka sig i bilen...det blir alltid lika snyggt. Kom i tid iallafall och det va ju skönt. Efter jobbet ska vi basta och sen börjar julbordet klockan 19.00.

Hoppas alla får en bra kväll!

/ :)

Sköna grekland! Tips?

Hej igen!

Har kollat på lite resor nu och jag tror att jag och mamma är överens om korfu. Det verkar jätte mysigt och barnvänligt. Nån som har varit där?


image95

Länge sen!

                                          TORSDAG

Hallå! Nu var det snart en vecka sen jag skrev...Jag har varit hemma hela veckan.
Jag och Joona (J) har varit med varandra 5 dygn i sträck dygnet runt och haft väldigt mysigt. Känner mig helt nykär och längtar till i eftermiddag då vi träffas igen! Tror verkligen att vi behövde den här tiden tillsammans! I helgen så var barnen hos oss. Dom leker så bra dom två men dom kan också bråka som riktiga syskon. Vi hade inget att göra i lördags och ungarna var rastlösa så vi fick för oss att vi skulle ut och mata ankor, haha! Men när vi kom ut så hittade vi inga....flyger dom bort på vintern?!
Det blev iallafalla en liten promenad så dom blev av med lite energi.
I måndags åkte Oliver till hans pappa. Saknar honom jätte mycket.

Men men...Jag har slutat röka nu :) två dagar har gått sen jag tog mitt sista bloss och nu känns det jättebra...SKOJA! Jag blir arg för minsta lilla, Jag ger elaka onödiga kommentarer till folk och har humörsvägningar så det bara skriker om det. Stackars Joona och mina vänner som får stå ut med mig! Joona har verkligen varit guld. Han vet exakt hur han ska göra för att få mig glad när jag är sur. Tack för att du står ut baby!

Igår fick vi äntligen hem internet! Pappa kom över och installerade det medans jag och J åkte till St. När vi kom hem så slängde vi oss över datorn direkt... Och visst det fungerade...men det tog typ en minut att få upp EN sida och efter 5 minuter så tröttande vi och kom fram till att vi MÅSTE ha en ny dator! Den var helt slutkörd och med mitt tålamod så kommer den den vara i bitar inom ett par dagar. Hursomhelst så ska vi åka och kolla på en ny idag.


Juste.... Mamma har lovat att följa med utomlands! Så det blir jag, mamma och Oliver som åker till grekland i augusti nästa år! Ska bli så kul! Jag ska lägga undan 1000 kr i månaden "rökpengarna" och sen drar vi! =)
Oliver kommer verkligen uppskatta det!
Nu blev jag sugen på att kolla resor. Återkommer senare.

Skönt att man är igång o skriver igen...

Puss

Snart helg!

En timme kvar! Sen är det hemgång!! Åhhh va det ska bli skönt! Den här veckan har varit tuff med allt från att sluta röka till att lära mig en ny runda. Saknar gamla dar när jag, Fannie och Chrille satt inne på mass och åt djungelvrål och skrattade! *Snyft*. Men iof så har vi ju fått hit massor av andra roliga människor nu.

Jag är lite avundsjuk för att jag inte kan följa med och kolla på Björn Gustafsson ikväll....men jag får iallafall ha en riktig myskväll med mina älsklingar. Och Fannie o Jossan har lovat att filma...

Jag hoppas verkligen att mitt internet kommer snart. Längtar!

Hoppas alla får en trevlig helg!

Kram


Lite allt möjligt.

                                                              God morgon!

Glöm inte att checka bildera i förra inlägget...Grymt söta!

Nu är jag på jobbet. Har varit hos doktorn nu på morgonen.

Igår va jag och Olli på BVC. Han fick kolla på bilder och hoppa på två ben osv.


Hans linje (vikt o längd) var över hans vanliga så det visade att han var lika lång och vägde lika mycket som en 4-åring. Han va stor när han föddes och han bara fortsätter växa.

Igår kväll hade vi en lugn hemmakväll. Jag och Olli lagade köttbullar och myste framför tvn. Ikväll kommer J och hans dotter. Saknar J jätte mycket och ser fram emot ikväll.

Har rökt idag...Dumma mig! Va lite nervös innan doktorn....Får väl skylla på det.

Mamma kommer hem från kryssningen idag också. Hon har lovat mig en Lancome mascara, den bästa!

Nu ska jag iväg på runda.


Hajdå!


Bilder!

Här kommer lite bilder från middagen i onsdags!

image90
Haha Oliver ser lite rädd ut! =)

image91
Min ängel!

image92
Grymt söta!

image93
Haha!

image94
Kramas!



Dom är riktiga vänner dom där två! Sjukt söta!


Trött!

Jag måste börja somna i tid på kvällanra. Jag har somnat på jobbet varenda dag den här veckan. Kan vara tabletterna också...har ett svagt minne av att det stod "trötthet" som en av biverkningarna. Ikväll ska jag iallafall ligga i sängen sensat klockan 22.00!
Idag ska jag och Olli till BVC och kolla vikt, längd osv. Han tycker det ska bli jättekul...förstår inte riktigt varför, hehe.
Vi ska vara där kl 17.00 så det betyder att jag får gå en timme tidagare från jobbet och hämta min plutt på dagis, det ser jag fram emot. Bilder från middagen igår kommer nog upp imorgon. Väntar på att Fannie ska lägga upp dom på sin blogg så jag kan sno dom ;)

Hajdå

Abstinens!

                                                                                             Hej bloggis!

Nu
har jag lyckats övertala J att gå till tandläkaren. Han fick en tid nästa vecka och jag hoppas verkligen att han kommer iväg! Risken finns ju att han blir "akut magsjuk" eller får "45 graders feber". Jag är iallafall  jätte stolt över honom att han  fortfarande planerar att gå.

Jag har inte rökt idag så därför är jag väldigt irriterad och allmänt grinig idag. Minsta lilla grej och jag tänder till dierkt! Kankse ska stänga in mig i ett rum och bara vara ensam så jag inte är otrevlig mot folk.
Känner mig så tom utan ciggen. Vad ska jag nu göra när jag pratar i telefon hemma? eller har städat hela lägenheten och behöver nåt att belöna mig med?eller när jag är arg? eller ledsen? Vad ska jag ersätta det med?
Oliver är iallafall glad att jag slutar. Han tyckte att jag skulle bjuda morfar på några av mina tabletter så han också slutar. Sötunge!

Igår hade vi mys hemma hos oss. Vi lagade fisk/hamburgare och kollade heroes. Sen kom J hem och då skjutsade jag hem tjejerna.

Nu är det fika....brukar röka nu....vad ska jag göra?

Mys idag!

                                                  Hej blogg och läsare
Kul att jag har några läsare kvar...Not! Kanske är mitt eget fel eftersom jag inte har skrivit något intressant på länge! Ska skärpa mig...Promise! Idag har jag varit duktig! Jag har bara rökt 3 cigg och i vanliga fall vid den här tiden brukar jag ha rökt kanske 10! Känner mig jätte stolt! Jag VILL verkligen sluta nu och jag VET att jag kommer klara det!

Idag ska Fannie och Jossan följa med hem efter jobbet och äta hamburgare och titta på Heroes, Mys!
Olli kommer bli jätte glad! Det är ju hans favorit tjejer! Vi läste nalle puh igår när han skulle sova och då skulle alla önska sig något. När vi va klara så sa han: Mamma, jag önskar mig att jag kan räkna och jag önskar mig spindelmannen! Haha, han är så söt!

Försöker få iväg J till tandläkeran. Det är inte det lättaste! Han har inte varit där på 6 år och nu har han tandvärk hela tiden! Han är envis men väldigt söt! Älskar honom så mycket!

Nu ska jag försöka jobba lite!


Ta hand om er!


Flytta!

Förresten så vill jag flytta nu. Visst det funkar att bo i en tvåa och sova i vardagsrummet...Men det skulle vara jätte skönt att ha ett eget sovrum också. Kanske ska börja kolla lite på treor...om dom inte är så dyra. Men kanske känner att jag vill flytta för att jag vill ha en förändring, tröttnar så lätt när allt står still! Måste alltid ha ett "projekt" igång. Nu ska vi gå o fika.

Snö =)

                                                                                God morgon!

Igår spelade vi bowling på jobbet. Jag trodde ju såklart att jag skulle vinna men så blev det inte! Jag kom på 9nde plats av 11! Men fick några strikar iallafall. Idag snöar det jätte mycket! Hoppas det fortsätter så jag kan ta med Olli o åka pulka! Han kom hem igår! Åh så jag har saknat honom!  Annars rullar allt på som vanligt! Inget roligt att skriva om men måste ju ändå uppdatera lite :)

image89

Ljus...Ja tack!

Jag känner mig helt tom...känns inte som jag har något speciellt att skriva om. Fannie och Jossan ska gå och se Björn Gustafsson på fredag och dom är överlyckliga, hehe!

Jag är så trött på Sverige och vill verkligen härifrån! Till stränderna och värmen! Jag blir alltid så deprimerad på hösten. Orkar inte med all kyla och mörker! Jag funderar starkt på att gå på ljusterapi!!!
Nu är jag pank också och det gör ju inte saken bättre! Hoppas lönehöjningen kommer till den här lönen för då betyder det 3000 kr extra den här månaden. Det skulle vara perfekt eftersom man måste börja köpa julklappar snart. Oliver önskar sig en bilbana, spindelmannen och massa andra paket sa han. Plutten!

Vi ska basta innan bowlingen...Gud va skönt det ska bli!

Ha en bra kväll allihopa.


Sluta röka!

Jag skulle ju ha slutat röka idag men har bestämt mig för att ta hjälp av mina "slutarökatabletter" som jag har fått av läkaren. Då äter man dom i två veckor och röker samtidigt, sen slutar man röka men fortsätter med tabletterna. Suget ska då vara helt borta och jag har hört många säga att dom är jättebra.

image87
Dax att sluta nu!

image88

Måndag morgon!

                                                                  God morgon blogg och läsare!

I morse försov jag mig! Klockan ringde vid 6 men måste ha ställt om den i sömnen för sen vaknade jag vid 7.45 och fick panik. Jag hatar att försova mig! hela dagen blir typ förstörd.
Jag har inte bloggat på hela helgen för att mitt internet inte har kommit och jag har haft rätt fullt upp.

I fredags hade vi tjejmiddag hemma hos Jossan som fyllde år. Hon fick spelet "Våghals" och pippi-boxen haha så helt plötsligt hade hon jätte ont i huvet och ville stanna hemm. (hon ville kolla på pippi) Hehe..
Vi åt pizza och spelade spel och det va jätte mysigt. Vid 23 började vi dra ut och fick en lyckad kväll på krogen. I lördags var jag på en tjejkompis dotters dop. Det va jätte fint och vi åt massor med god smörgåstårta.
Igår kom pappa över o fikade eftersom det va Fars dag och sen åkte vi hem till Js dotter och fikade. Det blev också middag hemma hos Lojsi och Joni! Så det har varit fullt upp hela helgen, och idag ska vi spela bowling med jobbet och jag, Jossan och Fannie ska vara på lag...Vi kommer vinna lätt :)

Nu ska jag gå och fika..

Har ni haft en bra helg?

Jul och nyår!

Nu är jag klar för kvällen! Tjejer blir verkligen som zombies när dom gör iordning sig! Står och stirrar på sig själva i spegeln som psykopater! Jag blir ju rädd...fast jag är likadan ;)
Funderar på att göra mitt hår blont igen. Men min frisör skulle typ strypa mig då! Jag va nära på att tappa håret förut när jag var blond!

Igår kom jag och Olivers pappa på en lösning till jul...Eftersom jag jobbar på förmiddagen så får han vara hos honom då och så hämtar jag honom på eftermiddagen efter jobbet. På nyår däremot så ska han vara hos mig hela dagen och hela kvällen! Tänker absolut inte gå ut då för att jag tycker att nyår är så överskattad! De kanske bara är för jag inte har haft speciellt kul nyår nånsin! Visst det har varit mysigt o gå på middag o så men det slutar alltid i kaos! Nej det blir att mysa med sonen och kolla på fyrverkerier.

Nu ska vi begé oss!


Ha en bra kväll allihopa!


Beskriv mig med tre ord!

3 ord räcker.


Fannie: Bög, generös och snäll (när inte Jossan är med)

Jonas: Oekonomisk, ödmjuk och temeramentsfull.

Mamma: Spontan, generös och söt.

J: Underbar, tjatig, bäst.

ATT TÄNKA PÅ I VINTER!

  • Har man ingen mössa så blir man FÖRKYLD
  • E man förkyld så blir man troligen hes
  • E man hes så måste man viska
  • Den som viskar han ljuger
  • Ljuger man så åker man i fängelse
  • Åker man i fängelse börjar man troligen knarka
  • Knarkar man så dör man
  • Så glöm för helvete inte mössan!!!

                                                                                                   image85


I mitt nästa liv vill jag bli en Björnhona!

Om du är en björn,kan du sova hela vintern. Du gör absolut ingenting i 6 månader.
                                                     Det kan jag leva med.
                                                 
                   Före du går i ide, måste du äta tills du rullar i princip.
                                              Jag kan leva med det också.
                                                       
Om du är en björn, föder du två barn(som är lika stora som en valnöt) och det medan du sover.
                                När du vaknar upp är det halvvuxna,
                                      mjuka och urgulliga ungar.
                                   Det kan jag definitivt leva med!
                                         
Om du är björnmamma, vet alla att du menar allvar! Du slår ner alla som plågar dina ungar.
                       Om ungarna inte uppför sig - slår du ner dom också!
                                             Jag kan leva med det!

                                          Om du är en björn,
                                    FÖRVÄNTAR sig din make att du morrar när du vaknar!
                  Han FÖRVÄNTAR sig också att du har håriga ben, dålig andedräkt och överflödigt kroppsfett.                 



                                  Japp! Jag vill bli en björn.......           
                       

Doris

image75
Saknar lite...Även om den gav mig massor av problem! Doris!

En tyst minut!

Läste precis Aftonbladet, höll på att börja gråta när jag läste om det som hänt i Finland! Så många som har förlorat en familjemedlem eller vän! Jag blir också så arg på han som gjorde det!Han måste haft stora problem med sig själv! Finland är så nära...D kan lika gärna hända i Sverige. Ska man inte våga släppa iväg sina barn till skolan?!

Så...En tyst minut för dom som avled!

image74

Grattis sötnos!

Grattis på födelsedagen Jossan!
Jag är så glad att jag har lärt känna dig!
Fast det va dåligt att du inte bakade egen tårta!

Love u


image73


Lite ensam..

Jag känner mig lite ensam. Fannie och Jossan skulle hem till Katja och jag orkar inte åka ända till Ekensberg...De e lååångt! plus att jag inte hittar! Ska hyra en film och sen gå o lägga mig tidigt! Nu ska jag äta lite hos mamma och sen promenera hem, jag har börjat nu! Bilen såg skönare ut än vanligt idag när jag skulle hit, men jag gick och är mycket glad över det nu! Jag saknar Oliver!!!!! Kan inte sluta tjata om det!
Nu behöver brorsan sin dator så jag får väl flytta på mig...Dumma!

God natt blogg och läsare!

Jag vill ha dig hos mig!

image72

Vad ska ni hitta på i helgen?

Igår bytte min älskade pojkvän däck på min bil! Jag försökte själv men skruvarna satt så hårt så det tog bara tid! Nån gång ska jag lära mig :)

Vi blev klara ganska sent så vi sov hos Js mamma. Fick gå upp 1 timme tidigare än vanligt för att komma i tid, så nu är jag jätte trött!
Ikväll blir det till att städa och sen lägga sig tidigt. Det är ju party imorn hos Jossan som fyller år.

Vad ska ni hitta på i helgen?


SAKNAR MIN OLIVER!

Jag saknar mitt lilla troll!

image71


kommentera gärna!

Jag vill ha mer kommentarer! Det är alltid kul att höra folks åsikter!


Nu ska jag sluta!

God morgon!

På måndag börjar mitt nya liv! För jag har BESTÄMT mig! På måndag ska jag sluta röka och dricka kaffe!
Anledningen till att jag ska sluta dricka kaffe är för att när jag dricker de så blir jag alltid röksugen...Och tvärtom! Så därför ska jag sluta med båda!
Jag har försökt sluta många gånger men det är svårt! Men jag har kommit på att om jag hela tiden intalar mig att jag inte är röksugen så kanske jag lurar hjärnan att tro att jag inte är det!
Jag har också fått en jättebra idé som jag tror peppar mig mest av allt. Jag ska lägga alla pengarna som jag röker för i en burk. Och när jag har fått ihop tillräckligt så ska jag och Oliver åka utomlands! Bra idé va?
Då har jag verkligen ett mål! Jag har räknat ut att jag får ihop minst 1300 kr/mån.
 Jag tänker också försöka träna lite! Jag HATAR att träna! Speciellt på gym! Det är så tråkigt! Så istället tänker jag börja promenera mera istället för att ta bilen! Ska också flirta med Jossan lite så kanske jag får rida på hennes fina häst! Senast jag red så hade jag träningsvärk i tre dagar efter! Är så otränad!

Nu ska jag gå och fika!

Hej då =)


Tom utan mitt barn!

Jag känner mig lite tom! Vet inte riktigt varför men tror att det är för att jag saknar Oliver! Jag VILL INTE vara ifrån honom varannan vecka! Men hur ska man lösa det när både jag och hans pappa vill vara med honom lika mycket?! Och jag vet ju att O behöver sin pappa lika mycket som han behöver mig, men det är så jobbigt! Känns som att jag missar så himla mycket!
Skulle verkligen vilja ta med honom utomlands...men det kommer jag inte ha råd med på ett bra tag. Sitter o kollar på lite resor iallafall...Man vet ju aldrig...Det kan ju faktiskt finnas nånting som kostar typ runt hundralappen...NOT!
Han är en sån fin kille! Han säger så ofta att han älskar mig och varje gång blir jag lika varm innombords!
Ibland kan jag faktiskt få dåligt samvete och känna mig som en dålig mamma för att jag inte har honom jämt!

Ikväll ska jag iallafall till st och sätta på vinterdäck...de blev ju aldrig av sist!

Ha en bra kväll!

Hajdå

Kelly!

I morse satt jag och Jossan i bilen och lyssnade på Rix FM. Man skulle ringa ett nummer för att få möjlighet att åka utomlands och vi nappade direkt! Jag bad jossan ringa numret som va 0200212212. Men som sagt så är Jossan lite blåst och slog istället 0210021212 eftersom jag sa nolltvåhundra. Kelly säger jag bara!
Hon visste inte heller att det behövs olja i en bil. Och hon har ändå körkort!

Nu har jag satt på mig öronkåpor för Fannie vill ha uppmärksamhet och då är hon inte tyst en sekund!

image70

Saknar dig!

image69
Gud vad jag saknar dig min älskade vän! två månader kvar sen kommer du äntligen hem!

Lätt att misstolkas!

Hej blogg och läsare!
Gud va veckan går fort! Igår var vi hos mormor och åt middag och sen sov Oliver över! Det va så kul att träffa honom igår! Har verkligen saknat honom så mycket och det har bara gått två dagar!
Jossan kom också över och kollade Desperate Housewifes. Och slutet förvånade mig! Tog hon livet av sig?!Vilken jävla vändning!Har hon inte en son?

Skrev något i mitt förra inlägg som jag tror kan misstolkas, Haha!
Jag skrev att jag skulle tömma "sista minuten", Det är en brevlåda som vi tömmer här på jobbet innan vi går hem. Så det är alltså en brevlåda, och inget annat!

Ha en bra dag allihopa!


Formatera och fixa!

Ikväll när vi kommer hem från mormor så ska pappa formatera om min dator! Har fått låna en windows skiva så min data blir lite piggare! Jag har beställt mobilt bredband som bara kostar 99 kr/ mån! Sjukt billigt! Längtar tills jag kan sitta hemma och surfa!

Nu ska jag tömma "sista minuten" och sen ska vi hem!

Ha en bra kväll allihopa!

Vill ha en fin blogg!

Jag vill verkligen fixa min blogg men jag fattar noll om hur man gör! Har försökt leta efter dom där koderna men inget funkar! Så du är inte ensam Katja! Jag vill ha en lika fin blogg som Fannie!
Dumma mig som inte fattar :(

Snart hemgång! Orkar inte köra hem men brorsan vägrar så jag har väl inget val! Han får köra till mormor iallafall! Det ska vara rättvist;)

På fredag blir det party! Då fyller Jossan år så då ska vi dra ut henne! Ska bli jättekul!


image68

Älsklingen!

Älskling! Igår pratade vi! Det kändes skönt att få ut allt som jag har gått o tänkt på!
Och det kändes skönt att du förstod vad jag menade!
Jag älskar dig och kommer alltid göra det!
Jag önskar bara att allt kunde lösa sig för oss! Jag vill bara att allting ska vara lätt.
Jag är trött på alla motgångar som vi haft!

Jag älskar dig!


Ryckningar!

Jag har fått ryckningar i ögonbrynet! sökte på google om det och det är tydligen stress! Skit jobbigt är det för det ända man känner är dom där jäkla ryckningarna! Jag har försökt hålla i ögat så det inte ska rycka men det funkar inte. Jag blir tokig! Det värsta är att jag inte ens känner mig stressad. Hoppas det försvinner snart!
Ikväll blir det middag hos mormor för hon fyller år.

GRATTIS MORMOR!

Älskar dig!

Varför kan du inte bara älska mig fullt ut!?
Du vet att jag gör allt för dig och älskar dig så mycket!
Men ibland så stöter du bara bort mig. Varför?
Du kan få mig att må så bra men ibland också så dåligt!
När allt är bra så är jag så högt uppe...Och där vill jag alltid vara!
Utan dig är jag inte hel.

Älskar dig!



image67

Imorn kommer bebis hem!

Imorn ska vi åka och fira min mormor som fyller år!
Då ska Oliver få följa med =) Saknar honom redan så mycket så det ska bli kul att få ha honom en natt extra!
Hn va så söt i helgen... Vi skulle åka och köpa en mus till min dator...Och efter vi hade varit i stan en stund så sa han: Kan jag få ha den råttan, mamma? Han trodde vi skulle köpa en riktig mus! Älsklingen!


Nu slutar vi snart. Skönt!


Hahahaha!

Nu förstår jag varför Fannie har suttit och fnissat för sig själv!

image66

Ännu fler gamla bilder!

image61
Gudmor 2 och bebis!

image62
Alla tjejrna för typ 3 år sen!

image63
Jag och Oliver!

image64
Gosar med Chili!

image65
Sover!


Björn Gustafsson!

Fannie har blivit tokig! Hon har blivit kär i Björn Gustafsson från parlamentet! Okej han är skitrolig och jätte charmig men hon har gått lite för långt! Haha just nu försöker hon hitta honom på "hitta.se" och hon har precis varit inne på hans hemsida och typ friat! Hon tänker gå på hans föreställningar och känner jag henne rätt så kommer hon hoppa på honom där! Stackars Björn! Haha!

Fannie du är för söt!

image59

image60

Smeknamn!

Har fått ett nytt smeknamn! Carpan heter jag nuförtiden och börjar sakta vänja mig, haha!
Sen har ju jag och Lojsan våra smeknamn på varandra! Kalle och Anders det är vi de!
Det är rätt lungt på jobbet idag! Efter jobbet ska jag till St och Pröva vinterdäck och hämta en windows skiva så jag kan formatera om min dator! Eller jag ska inte göra det själv...måste nog ta hjälp av någon datakunnig!
Nu ska jag iväg på runda!

Hajdå


Lite besviken!

Behövde verkligen dig igår! Ville inte tjata på dig att du skulle komma utan jag tyckte att du skulle förstå och höra på mig att jag behövde dig! Känner mig jätte besviken och jag hoppas att du förstår det! Jag ville att du skulle hålla om mig och trösta mig. Du sa att vi skulle ses idag men nu är det försent. Igår behövde jag dig!
Tack till mina underbara tjejer Fannie och Jossan för att ni kom och fanns där för mig! Älskar er och är så otroligt mycket och är så glad att ni finns i mitt liv! Järngänget!

Här är Oliver på NK! Han hade absolut ingen lust att gå i affärer i lördags!
Älskar dig gubben!

image58

Haha vilka fjortisar vi var!

Hittade också en bild på "trion" som vi var då! Fy fan! Haha

image57
Haha vilka fjortisar! Kicki, Jag och Marie!

Gamla bilder!

Godmorgon!

Hoppas alla har haft en bra helg!
Rensade igenom datan jag fick och hittade massor med gamla bilder! Här är några av dom:

image46
Oliver bebis!

image47
Så söt!

image48
Oliver och mormor!
image50
Precis börjat äta!
image51
Jag och bebis!
image52
Sötnos!
image53
Gudmor och Oliver
image54
Mitt hjärta!
image55
En riktig bajare!


R.I.P. Leandro :(

Nu är begravningen över. Det va fullt i kyrkan och väldigt fint, men samtidigt hemskt.
När jag kramade hans mamma så brast det! Jag kunde inte sluta gråta. Jag kollade på kistan och kunde inte förstå att han låg i den!

Låtarna som spelades:

"I need her" , I´ll be missing you" och "Heal the world".

Kommer man kunna höra dom igen utan att börja gråta?...

Leandro *17 April 1988
                 -I-15 Oktober 2007
           

Begravning imorn!

Hej blogg och läsare!

Imorn är det begravning! Jag vet att det kommer bli sjukt jobbigt =(
Det får mig att tänka på döden. Vad händer när man dör egentiligen?det är det ju ingen som har svar på.
Men jag orkar och vill inte tänka mer på det nu. Jag skjuter upp det till imorgon. Jag gör alltid så när jag har nåt jobbigt framför mig! Skjuter upp det tills det är dax...Undra om det är bra eller dåligt?

Vi har varit i stan idag en stund med Fannie och Jossan och sen åkte vi hem till mamma. Vi har lekt med lera, ritat och spelat spel!

Folk blir väldigt förvånade när jag säger att jag har barn. Kanske är det för att jag är så barnslig själv, hehe!

Jag får också frågan om jag va redo att få barn när jag var 17. Och nej, jag va nog inte redo till 100%
men det tror jag aldrig att man blir! Hur gammal man än är så är man aldrig redo! För att få barn handlar inte om ålder!

Jag hade inte inte jobb, lägenhet eller pengar. men jag hade massor med kärlek att ge honom och det är det viktgaste!

Han skällde precis ut mig för att jag hade hängt min jacka på hans krok i hallen! Haha han är så lillgammal ibland!

Imorn ska jag lämna honom hos hans pappa vid tio och sen är det dax!

Ha en bra kväll allihopa!





Fredag nästan kväll...

Hej!

Kom precis hem till mamma och ska hämta skärmen som pappa har lämnat! Jag tvivlar på att jag får ihop datan själv men ska iallafall försöka.

Vi skulle ju gått på bio idag men det blev inte så....När jag sa till Oliver att vi skulle se Shrek så såg han jätte orolig ut! Han ville inte se Shrek! Jag fick ingen direkt förklaring varför han inte ville se den men jag tror att han kanske tycker att Shrek ser läskig ut. Men vi åkte till Heron för att se om det va någon annan film som gick, men de va det inte så vi gick upp i leklandet och hoppade i hoppborgen och åkte moped. Sen gick vi till macdonalds och åt. Nu ska vi följa med Jossan till Lidingö en sväng och sen ska vi hyra film(Som vanligt) Haha!

Ha en bra fredag allihopa!

Concealer!

image45
Grymt bra concealer som verkligen täcker allt!!

Make up store   225 kr!


Hon vet allt!

Det är alltid kul att komma till mamma på middag och berätta allt som händer i ens liv! Men när jag försökte berätta något igår så sa hon bara "Jag vet" efter varje sak jag berättade! Gissa varför? Ja hon läser min blogg!
Mamma nästa gång jag berättar nåt för dig så kan du väl låtsas att du inte läst bloggen och låta lite överasskad?!
Tack!

Love u!


Shrek!

Nu är det bestämt! Jag, Stepphie och Olli ska på bio och se "Shrek" idag! Ska hämta upp dom efter jobbet o sen åker vi direkt till heron! Sen efter det ska S iväg så då ska jag och O mysa med Jossan istället! Hon kommer över så hyr vi väl antagligen Beck eller nåt liknande. Haha, gud va det måste låta som att vi bara kollar på film! Vi gör annat också :)

Oliver kommer bli så glad att vi går på bio!


image44


Sånt flyt!

Hej blogg och läsare!

Jag ringde min hyresvärd idag eftersom han sa när jag flyttade in att  jag skulle få ny tapeter för att mina är ganska gamla. Så jag ringde honom och var beredd att få tjata lite. Men vårat samtal gick fortare och bättre än vad jag trodde! Han sa ungefär: "Jag ber målaren ringa dig så får du det klart innan jul!". Inget tjat och jag är väldigt nöjd! Sen ringde jag felanmälan eftersom jag typ har stopp i avloppet i badkaret och det gick lika lätt!
Han sa: Är du hemma idag?
Jag: nej men jag kan hänga nyckeln där på måndag.
Han : Ok,då kommer jag då!
Är inte van vid att allt går så smidigt och snabbt! Det är ju iofs privatvärd så det kanske är därför!

Jag hade sånt flyt när jag fick lägenheten. Innan så bodde jag och Oliver i en etta på 30 kvm i farsta! Jag mådde jätte dåligt och ville aldrig vara där.

Sen pratade jag med en tjejkompis bekant och hon rekomenderade mig till min nuvarande hyresvärd.
Jag fick gå på ett möte och EN dag efter så hade jag fått en fin, ljus tvåa mellan kärrtorp och hammarbyhöjden!
Vi flyttade in en vecka efter och nu trivs vi så bra! Det är ju ett plus att mamma bor 10 minuters promenad därifrån!

Godmorgon!

Kom precis till jobbet.
Igår somnade Olli sent igår fast han var hur trött som helst. Jag och Stepphie nattade honom vad 8 men sen låg han ändå vaken till kl nio! Han kom in till min säng vid fyra och ville sova hos mig. Tycker det är så mysigt när han kommer på natten och lägger sig och gosar! Idag ska vi hitta på nåt kul! Antingen blir det bad eller bio!När jag frågade honom imorse vad han ville göra så sa han bio så det är väl det de lutar åt!

Nu ska jag ta lite kaffe!

Ha en bra dag allihopa!

Chloé!

Min bästa kompis(Och Ollis andra gudmor) ringde precis från Frankrike! Gud va jag saknar henne! Hon ska åka till Barcelona nu och festa 2 månader men sen kommer hon äntligen hem! Saknar henne så det gör ont!

Nu måste jag åka!

Godnatt!

Allergisk!

Nu har vi ätit räkmackor och helt plötsligt efter typ första tuggan så började det klia på läpparna!
Jag har aldrig varit allergisk mot det förut =( älskar räkor ju! Så typiskt!

Ska snart ta tag i att skriva om förlossningen. Men då måste jag verkligen sitta för mig själv och ha tid på mig för att minnas allt. Min kropp har nog förträngt mycket eftersom det va så jobbigt.

Nu ska jag åka hem med min trötta lilla kille och stoppa honom i säng. Tur att han inte har så lång dag på dagis imorgon!

Godnatt allihopa!

Kram

Mitt hjärta!

image42

Trött!

Det blev inge globen...Marie hade hittat nån söt klänning till Melissa! Så vi stannar hos mamma och äter räkmacka istället, mums!

Vid åtta kommer Stepphie till mig! Hon ville sova över och det känns skönt eftersom jag hatar o sova ensam, och J ska sova hemma hos sin mamma.

Oliver och mamma sprang precis ner till glassbilen. Hon skämmer bort ungen, Haha!

Imorn slutar jag 13.30 så då ska jag och Oliver hitta på något kul! Vet dock inte om det blir bad som jag hade tänkt men vi får se. Nåt kul ska vi göra iallafall!

Vad har hänt med våra barn?

Asså jag förstår inte!
När man går på gatan så ser man 11- åriga små flickor stå med asmycket smink och en cigg i handen!
Hallå? vad händer?
Man ser dom också i provrummen när dom står och säger att dom är tjocka fast dom ser ut som pinnar!
Är det något fel på att vara barn?! Det blir bara värre och värre!

Torsdag eftermiddag!

Nu sitter jag och Fannie på mass och tar en liten paus. Vi har lagt in ca 100 filmer på lagret och jobbat riktigt hårt idag tycker jag!

Idag ska jag åka till globen med Marie. Hon behöver en dräkt till sin dotter så jag och Olli ska följa med som smakråd! Marie är förresten min guddotters mamma och Olivers gudmor!

Sen efter det ska jag försöka ta hem datan från mamma.

Vad ska ni göra ikväll?

Kram

"Tiden är slut"

Det hände något riktigt läskigt nyss!

Fannies mobil började låta och på skärmen stod det "TIDEN ÄR SLUT" !!!och det läskiga var att det inte var hennes alarmsignal och att mobilen har legat i hennes ficka hela tiden!

SKUMT!

Bloggar mycket!

Nu klagar tjejerna att jag bloggar för mycket =)

Men jag skriver det jag känner för och jag tvingar ingen att läsa! Klart det kan bli inlägg om precis ingenting men jag tycker om att skriva av mig!

Och dom som inte är intresserade av det jag skriver behöver självklart inte läsa.

Kram

Ska jag?

Nu på lunchen var Jag, Fannie och Jossan i Fältöversten!
Jag kollade på en digitalkamera som man kunde ta på avbetalning för 200 kr i månaden.
Och det var räntefritt om man tog det på 12 månader!
Behöver ju verkligen en kamera men nu hamnar jag ju där igen!

Hur ska jag göra?....Det va ju faktiskt räntefritt!




Jippiiiee!

Hej kära läsare!

Jag är glad!! Jag ska få en dator idag!
Jag ska ta mammas data och pappas nästan nya skärm!
Fan va skönt det ska bli och få en egen dator hemma!
Måste fixa internet också!

Hur lång tid efter man har beställt får man hem det?

image41


Fin!

image40 Jag vill ha!!

Xist?

Är det nån ung mamma eller någon annan här som vet om Xist fortfarande har verksamhet för unga mammor?
Om dom har det så undar jag vilken tid och dag det är?

Nån som vet?

Torsdag!

God morgon blogg och läsare!

Idag är den bra dag! Det känner jag!

Igår  åkte jag och Fannie o hämta Olli och sen åkte vi hem! När vi kom innanför dörren kom jag på att jag hade EN dag på mig att lämna nyckeln till min gamla lägenhet! Så Fannie och Oliver satte igång med pannkakorna, och jag for iväg med bilen för att lämna nycklar, kontrollera städning och hämta dom sista grejorna från förrådet!
Städning var Ok, men i förrådet hade det varit inbrott! Det var mest Js grejer där men bara tanken på att nån okänd har gått igenom allting gör mig så förbannad!
Jag tog grejerna som var kvar (tre lådor) och släpade dom till bilen. Tyckte grymt synd om mig själv, Haha!
När jag kom hem hade Fannie och Oliver tänt ljus, lagat färdigt maten och gjort mys!Då kändes det lite bättre.  Fannie skämmer bort mig med att göra allt när hon är hemma hos mig! Och Jossan är likadan!
Jag vill att dom ska flytta in, haha!
Vi väntade in Jossan och sen åt vi! Oliver åt tre pannkakor och sen var han mätt och belåten! Vi la Oliver och sen var det Heroes-dax! Älskar den serien!  Vi kom i säng vid 23 och jag och Jossan fick ett skrattanfall (tur att fannie hade öronproppar) och sen somnade vi! I morse åt vi mysfrukost och lämnade O på dagis! Älskar mina tjejor och min pojk!

Tack för alla kommentarer!

Blir jätteglad!


Nu ska jag gå och fika men skriver sen!

Ta hand om er så länge!

Mest aktiva!

image39

RSS 2.0