Vänner och Jul...

                                               Onsdag morgon!

Jaha då var julen över och likaså stressen. Även om man har handlat alla julklappar och allt är klart så känner jag ändå sån stress över julen. Bröt ihop några dagar innan eftersom jag hade nästan 12000 i räkningar och fick ut 12900 i lön. Jag får skylla mig själv men just den här månaden kom allt på en gång! Kändes skönt att jag ändå hade köpt nästan alla julklappar då.
Måste berätta vad mina tjejer gjorde för mig:

Dagen innan jul skulle jag ha uppersittarkväll med tjejerna. När vi kom hem till mig bad dom mig gå ut med hunden. Jag fattade noll men gjorde som dom sa. När jag kom upp igen så låg det mat för över 1000 kr på bordet som dom hade handlat för att jag hade så dåligt med pengar! Det var allt från frukost till middag för en hel månad!!
Jag blev så rörd att jag började gråta. Kan man ha underbarare vänner??NEJ! Jag är så himla tacksam!
Tack Fannie,Jossan och Katja! NI ÄR BÄST!
Fick även fotoramar med kort på oss och Oliver. Och ett linne som jag hade önskat mig! Vi spelade bingolotto och hade det mysigt.

På julafton åkte jag och jobbade och sen hämtade jag och pappa Oliver och åkte hem till mamma. Han fick en microfon,synth,robot,bilar,lera,kaffebryggare(för barn),bandyklubba,böcker,cd-spelare,skivor och pengar. (har säkert glömt massor) tror aldrig vi har haft så mycket paket under granen,haha! Jag blev också jätte nöjd för mina presenter. Vi åt god julmat och det blev en jätte mysig jul. På kvällen var jag helt slut till skillnad från O som var hur pigg som helst. Han somnade nog runt 12 och strax efter somnade jag.

Igår åkte Oliver till stallet med Jossan och Fannie. Jag städade lägenheten men nu är den lika smutsig ändå. Det blir så när hunden är här,haha.
På kvällen kom mamma över och tittade på film och sen åkte hon hem och vi gick o la oss.
Idag blir det nog lungt...Vi ska på promenad med mamma sen men sen är inget annat planerat. Imorn ska vi gå på teater med Oliver och kanske försöka gå lite i affärer.

Har ni haft en bra jul?


Kram


Jessy-Dancing in the dark!

                                    Hej!!

Som vanligt dröjer det innan jag skriver...Har varit så mycket nu innan jul.
Har jobbat hela veckan och nu väntar 9 dagars ledighet...Sweet! Oliver är ledig från dagis så ska mysa med honom och Joona. Imorn fyller Joonas dotter 3 år så då blir det kalas hos henne...Shit va tiden går fort! Idag blir det utgång med tjejorna. Dom kommer hit om nån timme så ska vi dricka lite här och sen dra ut nånstans.

Igår fick vi provsvaren från doktorn och Oliver är mjölk-allergiker. Tror inte att det är någon fara i mat o så men han får inte dricka ren mjölk. Hon sa att det kunde bli värre med åren men vi får hoppas att det håller sig i det här stadiet. Oliver längtar jätte mycket till julafton.

Skriver lite senare för är hundvakt och tänkte ta en promenad med honom nu.

Ha en bra kväll så länge!

Söt kommentar!

Mamma: Kom nu så klär vi granen!
Oliver: Jaa! ...vart e kläderna då?!






Bilder!

Nu hittade jag (eller rättare sagt min bror) sladden till kameran så här kommer massa blandade bilder:

image138
Oliver mäter!
image139
Jag,Joona och Doris =)

image140
Sötnos!
image141
Älskling och lite av hans bror.
image142
Jag och Lojsan midsommar-06.
image143
Älskling!
image144
Baby igen.
image145
Jag och älskling..Midsommar-06.
image146
Haha!
image147
Familjen!    Bästa kompis och min älskade guddotter!
image148
Tilda och Oliver! Så söta!
image149
Kärlek!!

Söder och bebis...Ja tack!

                                         Söndag eftermiddag

Jaha då var söndagen här igen...Shit va tiden går fort!

I fredags hade vi ju födelsedagsfest för Joona och efter jag hade sktivit så kom killarna tillbaka efter knappt en timme. Dom hade inte kommit in på krogen och hade därför ätit på Mcdonalds och sen tagit taxi hem.
I lördags blev jag väckt av mamma som ringde vi nio och frågade när jag tänkte hämta min son för hon skulle iväg. Så jag slängde på mig mjukiskläder och gick för att hämta honom. Det var ingen idé att gå hem till oss igen för grabbarna sov fortfarande och jag ville inte väcka dom så jag och O gick och köpte pepparkaksdeg och bakade pepparkakor med massor av glasyr, mums! Vid sex kom pappa och vi åkte till stan för att se mamma sjunga. Det var mysigt i kyrkan och kören var jätte duktig! Såg en blankett där i kyrkan som kan kunde anmäla sig till volontär-arbete som innebar att man var 6e onsdag hjälpte till att servera mat till hemlösa osv. Har alltid velat göra något för att hjälpa dom som har det sämre och funderar på att anmäla mig som frivillig.

Idag har vi varit hos Olivers gamla dagiskompis och hans familj på söder. JAG VILL OCKSÅ BO PÅ SÖDER!
dom bor i en jättefin lägenhet och har en liten bebis.JAG VILL OCKSÅ HA EN BEBIS! Iallafall...

Ikväll blir det middag o mys hos mamma för dom ska köpa gran som vi ska pynta =)

Nu måste vi klä på oss så skriver lite senare...

Kram





Åh vilken smärta!

Skulle gå och sova men hamnade på en blogg jag bara inte kunde sluta läsa. En liten 4-årig flicka har cancer och hennes mamma skriver om det i bloggen. Jag gråter när jag läser hennes inlägg och kan inte tänka mig någon värre smärta än vad hon och hennes anhöriga är med om. När man läser om Felicias smärta så gör det ont i en!

Jag finner inga ord.....

www.tidigmamma.blogg.se

Grattis Joona!

                                   Halloj blogg och läsare!

Jag
har blivit väldigt dålig på att skriva på sista tiden...dåligt av mig! Ska bättra mig;)

Nu sitter jag framför datan lite halvdragen. Älsklingen fyller år och vi har haft en liten fest här hemma. Det va mysigt men nu skulle grabbarna ut på krogen och tjejerna hem så nu sitter jag ändå här ensam...KUL! Men jag får unna J det eftersom han trots allt fyller år. Pappa är barvakt så det blir att gå upp tidigt imorn, så det va kanske lika bra att det inte blev senare än så här. Imorn ska mamma ha konsert så då ska jag,pappa och oliver dit. Ska bli kul o se henne sjunga. Hennes kör har ju trots allt sjungit bakom carola och på IDOL-finalen. På söndag ska jag och Oliver äta lunch och fika hemma hos hans gamla dagis kompis och hans familj. Då får jag gosa med deras bebis, Mys! Man får ju passa på eftersom man inte får en egen, hehe. Skriver mer imorn.


Hoppas alla har haft en trevlig kväll.

Godnatt!

Lördags!

image134 

Haha jag ska alltid göra så konstiga miner när jag dricker!!!

image135
Fannie och Evve=)

image136
Haha snygging=)

image137
I taxin:)

Lucia på dagis.

                                                     Hej blogg och läsare!

Här kommer lite bilder från Olivers dagis när vi firade lucia =)
Barnen var verkligen jätte duktiga dom sjöng tillomed på engelska...Man blir ju bara för stolt!!

    
                              
image127
Farmor och Oliver

image128
Pappa,pappas flickvän och mormor.
image129
Kramas med mormor.

image131
Far o son.

image132
Kramas!

Oliver hade mest folk där och vi var sist kvar. Fröknarna fick nästan slänga ut oss, haha. Needå men det var jätte mysigt och Oliver riktigt njöt av all uppmärksamhet. Min lilla tomte! Love u!

Helgen som var!

                                      Hallå blogg och läsare!

Nu var det ett par dagar sen som jag uppdaterade bloggen. Har haft ganska fullt upp och faktiskt inte haft någon inspiration till att skriva...konstigt nog.

I fredags firade jag och älskling 2 år. Gud va tiden går fort! Vi var hemma och myste framför idol med pizza, coca cola och massor av godis! Egentligen är våran två-års -dag IDAG så tack för dom här två åren baby! Älskar dig nu och för alltid!

Känns som att jag är lite sent ute men fasiken vad glad jag blev när Marie vann! Hon är riktigt grym!

I lördags var jag ute med tjejerna. Vi var på skeppsbar till dom stängde och sen blev jag hämtad av J. Det var en riktigt lyckad kväll med massor av dans och öl, hehe:)

Söndagen blev lugn med middag hos mamma.

Igår kom Oliver hem! Så kul att träffa min älskling igen och det känns som han växer varje vecka han är borta. Han blev jätte glad för sin present-kalender och igår fick han nå grejer som man sätter på hjulen på hans cykel. 
I morse gick vi upp vid 6 så vi hann mysa lite innan vi gick till dagis. När han vinkade från fönstret så började jag tänka på när man själv gick på dagis. Gud va lätt allting var när man va liten! Man behövde inte bekymra sig för nånting! Ibland vill man bara bli liten igen!

Det var allt för nu:)

Kraaaam





IDOL!

Marie måste vinna!!!!!! 5 minuter kvar sen får vi veta!! HÅLLER TUMMARNA!!!!!

UGGS??

                                                   God kväll!

Nu har jag gjort nästan allt som behövs göras innan jag sätter mig o slappar, Bara tvätten kvar men det går fort.
Jag plockade upp Marie efter jobbet och åkte till tyresö på jakt efter skor som vi båda älskar men ALDRIG hittar. "UGGS" tror jag dom kallas. Jag vet att dom hade dom för massor av år sen och då hade vi båda flera par. Dom är så otroligt snygga o sköna så jag skulle verkligen uppskatta tips på vart dom kan finnas!!?

Tandvärken kommer smygande tillbaka och jag har inga alvedon hemma. Bad Joona ta med sig några citodon från sin mamma. Dom brukar hjälpa rätt bra. Måste ju kunna äta ostbollar och godis nu när det är Desperate housewives ;)

Imorn är jag ledig o då ska jag sova ut...Sweet!!

Nu ska jag ta hand om tvätten!

God natt

puss

Dumma visdomstand!

Jag vill inte bli vuxen! Det gör ont!

Min visdomstand är på väg upp så jag går runt med värsta värken och får knarka alvedon! Folk här på jobbet skrämmer mig och säger att man måste skära upp för att tanden ska få plats, hjälp!

Höstas!

image117
Matte och Oliver kollar in sälarna på skansen!


OLIVERS ÖNSKELISTA:

  • SPINDELMANNEN
  • BILBANA
  • KASSA-APPARAT
  • TYP HELA LEKSAKSKATTALOGEN.

Japp det är vad Oliver önskar sig!

Jag har köpt ett "sett" med pennor,pennvässare,sudd,linjal mm i form av spindelmannen, kassa-apparat, en microfon(han älskar att sjunga), En OBH NORDICA kaffebryggare(för barn). Det är vad jag har fått ihop hittills. + en bilbane-matta som han redan har fått.


All I want for christmas:

  • PENGAR
  • KAMERA
  • PLATT-TV
  • UTOMLANDSRESA
  • NY SOFFA
Och självklart önskar jag alla mina nära o kära allt gott!


Japp det är vad jag önskar mig mest!
Hoppas på att mamma ser det här!


Döskallenoja!

Jag har verkligen fått noja på döskallar i alla former! Har på mig ett linne med döskallar idag och kan inte få nog av dom! Joona börjar tröttna på att jag pyntar med döskallar överallt och säger att jag kommer tröttna snart! Jag har smittat Oliver så han vill också ha döskallar överallt, hehe.

 Här är en av mina investeringar!

Skulle vilja ha påslakan med döskallar på...Vart kan jag köpa såna?

Bebis-dröm!

Drömde förresten att jag fick en dotter inatt! Det var verkligen en jättebra dröm för bebisen bara "pluppade" ut helt utan någon smärta! Tänk om det skulle vara så att föda barn...Då skulle jag ha ett helt kollektiv =)

 

Present-kalender =)

                                    Godmorgon!

Sista dagen på jobbet innan ledigheten! Åhhh vad jag längtar efter dagens slut!
Imorn ska jag och Oliver till läkaren. Ska testa om han är överkänslig mot mjölk eftersom han ibland får ont i magen när han dricker det. Hoppas verkligen inte att han är det!
 

Igår när jag kom hem lagade jag lövbiff,potatis och sås men råkade krydda köttet för mycket så det var knappt ätbart. Sen gjorde jag iordning present-julkalender till barnen. Det är som en kalender med ett litet paket för varje dag och på julafton är det största paketet. Jag hade det när jag var liten (tills jag fyllde typ 17,haha) och jag har alltid älskat och sett fram emot just den kalendern. Så därför gjorde jag en till barnen nu. Jag önskar att jag hade en kamera så jag kunde ta bild på den, den blev så fin!

Neej om man skulle försöka få något gjort här på jobbet ;)

Skriver senare igen!

Pusss

Bleka tänderna?!

Kollade på lite bilder nyss och insåg att efter år av rökning så har mina tänder blivit missfärgade!! Usch! Måste verkligen bleka dom! Vad kostar det tro? Antar att det är sjukt dyrt!



image111

Lite mixbilder.

image108
Älsklingen hade byggt ett torn av hamburgerbröd! Sötnos!

image109
Jag och Fannie!

image110
Ser väldigt lidande ut! Undra vem som tvingade i mig ölen?! ;)

Är Fannie magsjuk?

Fannie ringde precis på våran interntelefon. Hon mådde jätteilla! Det skulle inte vara så konstigt om hon blev magsjuk nu när typ alla här på jobbet har varit magsjuka. Stackarn! Hon sa att hon skulle gå på toaletten o spy nu. Sen skulle hon ringa tillbaka. Hon borde åka hem o vila...men envis som hon är så kommer hon inte göra det! Hon har inte haft en enda sjukdag sen hon började i Augusti. Ska gå o kolla till henne nu!

Viktigt!

Åhh ibland blir jag bara så sur! Olivers pappa (P) är en jätte bra pappa men ibland irriterar han mig så mycket! Han var inte på Olivers dagis lucia förra året och han är knappt med på utvecklingssamtalen. Och så frågade jag för några dagar sen om han tänkte komma på dagis lucia i år iallafall... Hans svar blev: Jag får se om jag jobbar då! Hallå??? det är din son vi pratar om!!! Han borde fatta att det är viktigt för Oliver att han kommer! Oliver har sagt flera gånger att han vill att hans pappa ska komma o kolla på honom på lucia. Det är ju inte så att man inte vet att lucia är den 13nde varje år...eller??? Jag har iallafall tagit ledigt för att kunna gå dit och jag kommer bli riktigt besviken på honom om inte han kommer...

Nu mår jag bra!

Nu känns allting mycket bättre! Huvudvärken har släppt och snart är det lunch! Pratade precis med Jossan som inte är på jobbet...Saknar henne mycket!

Måste till doktorn med Olli i veckan också. Ska testa om han är allergisk mot mjölk eftersom han ibland får ont i magen när han har druckit mjölk. Hoppas inte att han är det! Saknar honom också!

Eftersom det har tagit mig en halvtimme att skriva klart det här inlägget så är det dax för lunch NU!

Hajdå

Proviva och kundmottagning.

                                          Hello allihopa!


Då var man tillbaka på jobbet då! Kunde inte skriva mer igår för jag va tvungen att koncentrera mig på att bli frisk. Idag mår jag mycket bättre, trots huvudvärk och dålig matlust! Får sitta i kundmottagningen idag vilket betyder att jag får sitta still hela dagen och hälla i mig proviva, sweet! Hade nog aldrig pallat gå runda idag. Tror att det var skönt för J att jag gick till jobbet idag. jag har verkligen varit som ett litet barn och krävt hela hans uppmärksamhet..hela tiden! Men sjuk är man ju inte så ofta så då ska man bli 100% ompysslad. Tror att han gillade att ta hand om mig lite också ;)....  Oliver fick sova hos mamma inatt, pratade med honom tre gånger igår och han lät så glad när han berättade att dom hade varit ute o cyklat o lekt. Känns bra att han trivs där men känner mig dålig som inte orkade ta hand om honom. Vill inte att han ska se mig sjuk eller ledsen för jag vet hur orolig han blir. Idag ska han iallafall till sin pappa och jag ska hem o vila efter jobbet. Vet inte vad det blir för lunch idag men tror inte min mage pallar mer än Proviva och möjligen en macka.

Dax att försöka jobba lite...

Kram

Magsjuk och trasig bil....kan det bli sämre?

Har inte kunnat skriva på ett tag. Igår var en jävla helvetesdag! Vi skulle åka o bada med ungarna på sydpolen och dom var så glada och förväntansfulla. Efter halva vägen börjar bilen låta jätte konstigt och vi får stanna o ringa dit Olle. Han kommer dit o han O joona börjar mecka. Tilda(Joonas dotter) hade somnat då men Oliver var vaken och jag började tycka synd om dom som fått sitta i bilen så länge. Tillslut var killarna klara och trodde att alt var fixat., men när vi åker iväg så låter bilen likadant så det va bara o stanna igen! det slutade med att jag fick köra ungarna i Olles bil och dom fick köra min bil eftersom hela däcket kunde ramla av. Vi stannade till vid mcdonalds för ingen av oss hade ätit på flera timmar och barnen var hungiga och törstiga. Jag mådde väldigt illa men trodde att det var för att jag inte hade ätit något. Men illamåendet gick inte över och jag började misstänka att jag skulle bli magsjuk...och jag hade rätt! När vi äntligen kom hem så åkte Joona för att lämna Tilda till sin mamma och jag o Oliver stannade hemma. Efter dom hade gått så tog det 30 min sen låg jag med hvudet i toaletten och trodde att jag skulle dö! Oliver såg jätte orolig ut så jag tänkte att jag får hålla det inne tills han hade somnat, vilket va väldigt svårt för jag mådde superilla och var yr. Jag lyckades få ner Oliver i badet och jag satt på golvet i badrummet och försökte se frisk ut. Men när jag sen försökte lyfta ur honom så började jag spy igen. Jag bröt ihop och ringde Joona som lovade att skynda sig på. Jag fick upp Oliver från badet och sittandes försökte jag borsta hans tänder. Sen la jag honom i hans säng o satte på Pingu till honom. Jag fick frossa och illamåendet blev bara värre o värre. Jag la mig i sängen o väntade på att J skulle komma. Jag var jätte törstig men kunde inte resa mig upp. Oliver kom till min säng efter en stund och var orolig. Han fick ligga hos mig och gosa lite. Plutten han var så orolig!
Efter en stund kom J hem med loka och blommor till mig! Kan man bli sötare! Älskling! Han la oliver och tog hand om mig resten av kvällen.Jag blev fem år igen.

I morse när jag vaknade så låg Oliver hos oss. Jag gick upp med honom o skulle göra frukost men när jag reste mig så blev allt svart. Joona fick göra frukost till Oliver o sen fick han kolla på en film igen. Känner mig som en så dålig mamma när jag bara sätter honom framför filmer men orkade verkligen inte. Nu ligger jag i soffan och O sitter bredvid o äter ostbollar. Jag ringde mamma o frågade om hon kunde hämta Oliver så han fick vara ute lite. SÅ om en stund kommer världens bästa mormor o hämtar oliver så jag bara kan få ligga o ta hand om mig själv. Måste till jobbet imorn. Har verkligen INTE råd att vara hemma nåt mer.

Nu ska jag försöka få i mig lite yougurt, men antar att det kommer upp lika snabbt som jag sväljer det.....

Ta hand om er!

Kram


RSS 2.0