Sova.

Nu går jag och lägger mig...Känns dumt att sitta uppe "bara för att"!

Godnatt

Helt underbar!


MIN PRINS!

image234

Orolig

Varför är jag så orolig när han ska ut?!
Är jag rädd att han ska hitta någon bättre eller vad är problemet?
Känner mig så ful och äcklig just nu och man vet ju hur mycket snygga tjejer det springer omkring på krogen.

Fast jag litar ju på honom så varför är jag rädd?

Gravid

Så sant:

V.10

"Kanske märker du att du blir upprörd och irriterad på saker som du inte skulle bry dig om i vanliga fall. Det beror på graviditetshormonerna, och humöret kan försämras ytterligare på grund av naturlig oro över graviditet och stundande moderskap."

Uttråkad.

Vad ska ni hitta på ikväll?!

Köpte spiderman grejer till kalaset idag. Spiderman muggar,tallrikar och servetter. Oliver blev glad när jag berättade det. Spiderman är hans idol,heehe. Åh vilken ångest jag har. Saknar honom!

Ensam...

Usch vilken tidig kväll det blev,fast väldigt mysig. Jag,Jossan och Fanne åt på pizza hut och mötte sen upp matte för att gå på bio. Vi såg "Juno" och den var riktigt bra. Är jättetrött men det är fan fredag och jag vill inte gå o lägga mig! Joona ska ut på krogen så jag får väl sitta här ensam...
Klippte mig idag och här är resultatet:

image233
Jag ser väldigt trött ut men nu ser ni hur färgen blev iallafall.

God kväll=)

Nu är vi hemma hos mamma och åt för en stund sedan. Det blev kött och potatisgratäng,riktigt gott! Nu håller dom på o skruvar ihop en bokhylla och jag sitter och slappar. Är jätte trött fast jag fick en liten sovmorgon imorse. Imorgon är jag ledig och har planerat en riktig heldag/kväll. Först till frissan sen EKO och farsta med Marie för att sedan möta upp F och J och gå på bio och äta middag ute. Saknar Oliver massor men snart kommer han hem :)

Jag kommer aldrig på något bra avslut så jag gör en Fannie helt enkelt.

xx

Spiderman-tårta

Igår på ica maxi beställde jag en spiderman-tårta till Olivers 4-års dag.

  Vet inte om den kommer se ut just så men nån form av Spiderman blir det iallafall:)

Vågar jag?!

Vågar jag klippa mig kort? Imorgon har jag tid och vet verkligen inte om jag vill/vågar längre,haha. Har sparat länge och har sagt att jag aldirg tänker klippa mig kort men nu behöver jag verkligen en förändring. Men vi får se...

Det gick bra hos bm imorse och fick ta blodprover och blodtryck. Tycker att det är obehagligt med sprutor och blodprov i alla former så jag är glad att det är gjort nu. Ska tillbaka 20 Maj.

Idag blir det middag hos mamma.

Skriver ikväll igen.


Kommentera!

Glöm inte att kommentera! Mycket roligare att skriva om man får respons:)

Barnmorskorna.

Har varit hemma någon timme.. Storhandlade med brorsan efter jobbet och nu har jag packat upp och plockat lite här hemma. Ringde Oliver vid 19 men då hade han slocknat,han är helt slut efter hela dagarna i skidbackarna. Han tycker iallafall att det är jätte kul och vill åka hela tiden.


Illamåendet har varit betydligt bättre idag men fick några attacker nu efter affären. Det blir värre i bilen tror jag.

Nu ska jag plocka det sista och sen kolla på "Barnmorskorna" på tv som har premiär idag.Snart kommer älskl hem också. Jag har sovmorgon imorn eftersom jag ska vara hos doktorn kl 11,skönt!

Godnatt

Puss

KEN


Lyssnade mycket på Ken när jag var yngre men ingen låt knäcker denna. Visst märker man kärleken som han har till sin son?!

Vänder det nu?!

Idag känns det mycket bättre. Har knappt mått illa någonting förutom en stund på förmiddagen. Kanske det vänder nu?!Hoppas hoppas...

Igår var jag,mamma och min bror på ikea. Jag skulle absolut INTE handla något (eftersom jag är lite smått beroende av ikea och alltid handlar massa skit där) men fick ändå med mig lite smågrejer. Efter det fick jag en illamåendeattack så vi åkte för att äta. Kom hem ganska sent och det blev ingen storhandling så därför ska jag och brorsan  handla idag. Vägde mig idag och har redan gått upp 4 kilo. Men det är inte så konstigt eftersom jag har slutat röka och småäter hela tiden. 

Nu ska jag kolla lite lägenheter men skriver ikväll igen.

Puss

När illamåendet tar över...

Usch vad gör man när man mår så illa så man inte kan beté sig som en människa?!  Igår spydde jag så hela mitt ansikte och hals är fullt av spruckna blodkärl.(Förlåt om det låter ofrächt) men det är sant! Jag orkar inte ens vara trevlig mot folk och dom som inte känner mig kan verkligen ta det fel. Åh vad jag hoppas att detta går över snart så jag kan börja beté mig som 21 och inte som en gammal klimakterietant. Oliver ringde igår kväll och dom hade det jättebra!han hade gått skidskola och tyckte det var jättekul. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med min älskling. På fredag har jag frisörtid och funderar på att klippa kort. Slingor ska jag iallafall göra.

Saknad...

Nu har jag lämnat Oliver. Känner mig het tom och det blev ju inte bättre av att han blev ledsen när jag åkte. Ringde nyss för att kolla att allt var bra och han var glad nu. Han ska ju åka till fjällen tidigt imorn.

Nu ska jag öra toast och tycka synd om mig själv...

Ha en bra påsk-kväll allihop!

Pusss

Så skön!


Tycker hon har en grymt fin röst och låten är helt underbar! Hon borde ha vunnit!

Sjuk...

Usch nu känns det som om jag håller på att bli sjuk:( kanske bara för att jag har ångest. Snart åker vi till Korfu och jag längtar nåt så otroligt! Ska bli så skönt att komma bort lite.

 

Älskar dig nu och för alltid!

image230

Mysig påsk!

Har haft enriktigt mysig påsk-dag med Oliver, Jossan och Fannie. Först var jag och Oliver o åkte pulka och sen åkte vi och lunchade på macdonalds. Sen bar det ut till Js landställe på lidingö. Vi tog en promenad och åt en massa godis. Oliver fick köra båt så han var helnöjd. Vi kom hem för ett par timmar sen och nu har vi ätit middag och snart ska jag köra O till hans pappa:( kommer kännas jätte tomt!

Lite bilder från våra dag:

image220
image221
image222
image223
image224

image225


image227
image229

Tack tjejer för en underbar dag:)

Glad påsk!

                                             Godmorgon!

Oliver vaknade för en timme sen så vi har myst och ätit frukost. Igår var vi o fkade hos Marie och Melissa och sen var vi hos mamma på påsk-middag, Riktigt mysigt! Oliver fick leta efter påskägg och fuskade lite med godis igår. Idag har vi inga speciella planer förutom att komma ut lite i snön. Kanske åka pulka?!


Ikväll åker Oliver till sin pappa för att imorgon gå upp tidgt och åka iväg till fjällen. Jag kommer sakna honom me tror att dom kommer få det super bra!


Glad påsk!

Gråta?!

Jag hatar dom här hormonerna! Ena sekunden kan jag skratta och vara glad...För att nästa sekund vara så arg att jag har lust att strypa någon. Just nu känner jag bara för att gråta!

Min fina prins!

image217

Jomenvisst...

Nu är vi hemma....Efter jobbet åkte jag och Fannie till dagis och plockade upp Oliver. Fannie tänkte ta me sig ett till barn men hejdade henne i dörren, haha! Nädå men skulle önska att hon och Matte skaffade sig en liten. Hon skulle bli en bra mamma.
Vi åkte hem och städade lägenheten och sen åkte vi och åt middag på mitt gamla jobb(restaurang). Riktigt god mat och det var roligt att träffa folket igen. Matte kom dit efter ett tag och sen delade vi på oss. Jag och Oliver åkte och handlade med Marie och jag kom hem med chips,dipp,godis och påskmust. Jag som inte ens gillar påskmust...men men. Oliver somnade i bilden på väg hem så därför vaknade han till när vi kom hem. Borstade tänderna, läste en bok och nu lyssnar han på saga. Känner mig lite irriterad på en viss person just nu och för första gången på länge så är jag röksugen. Men skulle aldrig röka nu! Får väl sätta mig i ett hörn o äta chips och vara arg istället.

Glad påsk förresten allihop!

Vad har ni för planer i påsk?


Halvdag.

Idag har vi halvdag på jobbet...skönt! Chefen var snäll och bjöd på bullar så just nu mår man rätt bra. illamåendet har blivit mycket bättre och även om jag mår illa när jag blir hungrig så är det inte alls som förra veckan. Nu kan jag iallafall jobba och beté mig som en människa. Har blivit beroende av colaburkar också. Har slutat med både kaffe och te så tror att jag ersätter det med cola.
Jag har förresten inte rökt något på flera veckor nu! Bra va? inte ett enda bloss har jag tagit och tycker det luktar skit nu. J får inte ens vara nära mig när han har rökt för då spyr jag. Slutar om två timmar och då ska jag hämta Oliver och sen vet jag inte vad planerna är. Hitta på något vill jag iallafall göra.

Imorn ska vi på påskmiddag hos mamma och på lördag ska vi hälsa på pappa på sjukan. Stackarn har inte fått något sällskap på länge nu. Och på lördag kväll ska jag lämna O hos sin pappa för på söndag-morgon åker dom till sälen för att åka skidor. Oliver ser fram emot det jätte mycket.

Återkommer senare:)

Puss

Hemma.

Nu är vi hemma. Har ätit middag och lekt med lego. Fösökte sätta ihop bokhyllan som jag köpt till barnens rum men gav upp när jag hade sett beskrivningen. Fattade noll! Väntar på att J sa komma hem s han kan hjälpa mig. Nu är det dax för Bolbompa och jag ska mysa med Oliver.


Pussokram

Bloggar som jag läser dagligen.

 Läser förstås massor av bloggar men det går ju inte att lista alla så här är dom jag läser ofta:

Fanniesegrar.blogg.se: En av mina närmaste tjejkompisar. Hon är bra på att skriva och har väldigt mycket åsikter,vilket jag tycker är jätte bra. En jätte gullig tjej som jag tycker väldigt mycket om och alltid ställer upp.

Joslin.blogg.se: Också en av mina närmaste kompisar. Jätte gosig och snäll tjej som har ett hett temperament=) Hon betyder också väldigt mycket för mig och ställer alltid upp.

Tumadre.blogg.se: Är ensam tvåbarnsmamma till två underbart söta barn. Svarar alltid på kommentarer och är alltid glad och trevlig.Sånt uppskattas! Uppdaterar ofta och verkar vara en supermamma. Ser upp till henne.

Minamonster.blogg.se: Uppdaterar inte så ofta men är en trevlig tjej men två små barn. Är väldigt rapp i käften och har alltid saker att säga till om,en riktigt tuff tjej. Gick på xist tillsammans när barnen var yngre.

Mama08.blogg.se: En jätte gullig tjej med två små pojkar. Har fikat några gånger och planerar att träffas snart igen men barnen. En riktigt skön tjej.

Denize.blogg.se: Vi gick också samtidigt på xist när barnen var små/yngre. Ensamstående till söta Emilia. Jätte duktig på att skriva men är dock sämre på att svara på kommenater. Tycker det är starkt att klara allt själv!

Som sagt så läser jag andras bloggar också men det här är dom som läses oftast. Sen läser man ju Blondinbellas o co för att få lite nöje i vardagen(om ni försår vad jag menar,hehe).

Tipsa mig gärna om fler bloggar:)





Alla bloggar börjar se likadana ut.

Det är faktiskt sant! Tycker att folk bara skriver om mode för att "det är så inne just nu och alla modebloggar".
Visst det är klart att vissa har det som sitt stora intresse och det är ju okej men när man läser bloggar med tjejer som har noll sinne för mode och låtsas att dom har det så har det gått för långt. Varför inte komma på något eget att skriva om? För det lyser ju bara igenom annars. Men men... det är min åsikt iallafall.



För barnen i Arboga.

image216

Första dagen på länge...

Idag är första dagen på länge som jag mår helt ok! Kanske beror på att jag tryckt i mig 3 mackor,ett digestive-kex,en burkcola och massa salta godisar. Jag vet att det låter jätte onyttigt men måste äta hela tiden för att inte må illa och just idag var jag sugen på allt det,hehe. Så nu mår jag faktiskt bra! Konstigt det känns att skriva det.
Imorn är det halvdag på jobbet så jag tänkte hitta på något med Oliver. kanske gå till badhuset igen,det var så uppskattat förra gången...


Ikväll tänkte jag skriva vilka bloggar jag läser dagligen och varför.
Ha en bra dag!

Puss

Så här blir det när man är uttråkad.



image213
image214
image215
Kanske inte ska klippa mig ändå?! Haha!

Förändring på G?

Gud vad jag behöver en förändring! jag känner mig grå och trist och idag fick jag en idé om att klippa av mig håret. Vet inte om jag vågar bara. Tycker det är jätte fint med långt hår men mitt hår har en tendens att bara bli till en viss längd och sen sluta växa. Hur ska jag annars förändra mig?  Usch jag är så trött på mig själv!

Tillbaka på jobbet!

Nu är jag tillbaka på jobbet igen....har rast nu.
Det var inte lätt att komma upp imorse men jag är envis och hade bestämt mig för att gå idag. So here I am.

Igår flyttade mamma från mitt barndomshem till en tvåa lite närmare mig. Det kändes sorgligt men jag förstår ju att hon inte kan bo i en så stor lägenhet helt själv. Hon är jätte nöjd och då är jag det också.

Hämtade Oliver på dagis igår och han blev så glad att se mig.Vi kramades jätte länge och sen var han jätte mammig hela dagen. Måste börja tänka på att skicka ut kort till hans kalas snart. Det är ju iofs inte förens första maj men folk planerar ju gärna något till den dagen så det är bra att vara ute i god tid.

Nu har jag gått ner i tid så idag hämtar jag honom från dagis själv!

image212
(Gammal bild) Älskar dig!

Kan det gå över nu,tack!

Sitter hemma och kollar lite efter större lägenheter på blocket men det verkar ju totalt omöjigt att hita någon som har en trea och vill byta till en tvåa. Jag mår piss och börjar tröttna på det här nu. Är fortfarande sjukskriven men nästa vecka måste jag försöka ta mig till jobbet även om det tar emot. När fan går det över?!Saknar mina vänner!
 Har varit på promenad idag med Marie men det går inte att vara hemifrån så länge eftersom jag mår så dåligt. Snart kommer älskling hem och håller om mig,då känns det alltid bättre.
Saknar Oliver jätte mycket men hade nog knappt orkat ta hand om honom nu när jag knappt orkar ta hand om mig själv. Men på måndag kommer han och jag längtar!

Här är ett halsband som jag beställde och fick hem igår.Motivet är av Oliver:

image211
Man kan använda vilket foto som helst.

Nu ska jag lägga mig i sängen som vanligt.

KOMMENTERA GÄRNA!

Puss ;)

Bröllop.

Idag känns det lite bättre men mår fortfarande skit. Är sjukskriven från jobbet och orkar knappt ta mig ur sängen. Har fått i mig två mackor nu och skulle vilja ta en promenad men känns som att jag inte pallar det. Kommer säkert spy på vägen. Vi var ju som sagtpå brölop i finland förra veckan. Det var jätte skönt med lite semester men det var några grejer som ïnte var så lyckade. Loijsan blev jätte sjuk och var sängliggandes hela resan(ligger på sjukhus nu med lunginflamation), Jag mådde illa hela resan och kände mig besvärlig plus att jag saknade Oliver så mycket! Tur att jag hade såna underbara barnvakter som fixade jobbet perfekt. men annars var det jätte mysigt och bröllopet var superfint! Jag vill också gifta mig :)

Våran dator är väldigt seg på att ladda upp bilder men kan försöka få upp ett par iallafall:

image204
Dålig bild på mig men älskling ser jätte bra ut.

image205
Tärnorna.

image206
Tilda,Sina,Mickeoch Älskling.(sina får snart bebis) =)

image207
Minsta tärnan. Söt va?

image208
Bröllopsparet.

image209
Så fina!
image210
Älskar den här bilden.

Det blev några bilder iallafall. Nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Och som sagt...Lämna gärna en kommentar!

Puss

Ingen ork att skriva...

                                       Hej!

Ledsen att jag har vait dålig på att uppdatera men har ingen ork att skriva just nu...Måste krypa ner i sängen nu. Ska försöka skriva imorgon.

Tack alla ni som läser iallafall=) lämna gärna n kommentar också:)


Kram


Hemma igen..

Nu är vi hemma igen efter resan. Har precis duchat den skönase duchen i hela mitt liv och har egentligen massor att berätta men det får bli imorgon. Foton kommer då också. Är alldeles för trött för att skriva nge mer nu. Ville bara tala om at jag är hemma och välbehållen.

Puss och godnatt.

/Carro


"Trycka" är dagens ord.

Fannie har väldigt ont i ryggen idag. Hon ringde en kollega för att be om massage men råkar istället utbrista: Kan du komma och trycka mig? Hahaha! Tror att han sprang till hennes rum...Undra varför? :)
 
Nu har hon fått en "tryckskada" på hennes mobil. Så trycka är dagens ord!

Inte ett enda bloss!

Nu har jag inte tagit ett enda bloss på en vecka och en dag! Duktigt eller hur?

Tisdag idag då! Sista dagen på jobbet sen är jag ledig en vecka! Ska bli så skönt. Vi åker till finland imorn-kväll och kommer hem på måndag morgon,så det kanske inte blir så mycket skrivande då eftersom jag inte har datorn med mig. 
Igår var jag bara hemma med min älskade son och myste. Saknat honom! 
Idag blir det middag hos mormor, och imorn ska jag och Oliver ha en mor-och-son-dag och åka till badhuset och kanske gå på bio. Mår lite bättre idag men illamåendet kommer och går.

Ha en bra dag!

Helgen

                                Hej läsare!

Har inte uppdaterat på hela helgen. Har mått dåligt och sovit väldigt mycket.  I lördags var vi iallafall på heron city och "lekte" lite med spelmaskiner osv. Hade riktigt kul. Hämtade upp min superfulla pojkvän kl 2 på natten sen och åkte hem o sov. Igår var jag,mamma och Marie på Ikea men jag mådde så dåligt hela tiden så var nog ganska tråkigt sällskap. Somnade någon timme bredvid J när jag kom hem, och efter det lagade vi mat och sen tillbaka till sängen. Datorn har knappt varit på någonting i helgen för ovanlighetens skull,hehe.

Nu är min lunch slut och jag ska upp till butiken.

Idag kommer Oliver hem :) Saknar honom otroligt mycket!!

Ha en bra dag!

Puss

15 timmars sömn.

                 Godmorgon!

 
Idag känner jag mig riktigt utvilad. Sov 15 timmar inatt och sov faktiskt riktgt bra. Nu har jag precis städat hela lägenheten och snart ska vi gå ut och hitta på något. Måste börja tänka på att sätta upp lappar och lägga in anonnser om att få byta lägenhet. Vill egentligen inte byta men vi MÅSTE verkligen ha större. Och nu när vi båda jobbar så har vi ju råd också.


Nu är det dax att göra iordning sig!

Ha en bra dag allihopa:)


Puss och kram

RSS 2.0