Mardrömsnatt!!

Usch va trött jag är! Ögonen går i kors och jag har ingen ork. Jag,Jossan och Oliver hyrde film igår men Oliver fick gå o sova innan filmen för han var helt slut. Jossan deckar vid 21.30 och jag ligger och halvsover till och från.
Vid tolv så hör jag att Oliver gallskriker fårn sitt rum och jag springer dit. När jag tänder lampan så ser jag att han har blod i hela ansiktet och på kudden. Han blöder näsblod och skriker att det är bin och getingar som flyger emot honom. Jag tar upp honom och han är helt kokhet. Sköljde av honom i ljummet vatten,gav honom lite att dricka och tog febern på honom. Då hade han nästan 40 graders feber. Han yrade i nästan en timme men efter han hade fått alvedon så somnade han igen i min famn dock väldigt oroligt. Jag har varit super-orolig hela natten och inte sovit en blund. Är ju inte van vid att han är så här sjuk. Idag är det mycket bättre och nuleker han med Tilda inne i rummet. Tänk vad det kan skifta på barn. Idag blir det iallafall lungt. Får nästan dåligt samvete för att jag gick ut med honom igår.

Ett jätte stort TACK till dig bästa Jossan för att du var vaken och lugnade mig! Du är för söt.


Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Oj, verkar som att ni har haft lite kämpigt nu? :/

2008-04-19 @ 19:13:48
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Mina barn (eller jag) är nästan aldrig sjuka, tack och lov.

2008-04-19 @ 19:14:34
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hoppas verkligen det. Jag börjar fundera på huskurer mot förkylning, men eftersom mina barn sällan har det så minns jag inte så många. När Alice hade extremt hög feber (över 40) så fick jag tipset att kyla ner henne med kalla handdukar. Jag var skeptisk mot det först, men det häjälpte lite.

2008-04-19 @ 19:29:04
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0